Renault1916v
Image default
Bedrijven

Creatief zijn met de omgeving

We kennen het allemaal: door de Corona crisis moeten we ons leven creatief aanpassen. Het zorgt ervoor dat we nadenken over onze omgeving en hoe we dit het beste kunnen inrichten, zodat we zelf er ook nog lol in hebben. Vooral het laatste was voor mij heel erg belangrijk. Ik werk zelf op een groot kantoor. Door Corona moest ik opeens thuis gaan werken. Ik heb het een paar weken volgehouden aan de keukentafel met een bureaustoel van de ikea, maar ik kreeg uiteindelijk veel last van mijn rug. Toen ik ging Googlen kwan ik tweedehands kantoormeubelen van Mauron tegen.

Nieuwe inrichting

Een tweedehands zit sta bureau trok mij wel erg aan. Dat in combinatie met een tweedehands bureaustoel. Ik heb de ruimte voor in huis, dacht ik nog. Ik belde de klantenservice van Mauron en vroeg of zij mij het één en ander konden vertellen. De reden waarom ik overstag ben gegaan is:

  • Alle producten uit voorraad leverbaar zijn;
  • Je keuze uit topmerken hebt;
  • Goedkoper is dan een nieuwe thuiswerk bureaustoel;
  • Goede prijs en kwaliteitsverhouding;
  • Je 5 jaar garantie hebt op nieuwe stofvering;

Nu zit ik niet meer aan de keukentafel, maar heb ik eindelijk mijn eigen thuiswerkplek. Dit zorgt voor rust, maar ook meer creativiteit. Daarnaast ben ik ook nog goed geweest voor het milieu! Win win situatie.