Renault1916v
Image default
Bedrijven

Hoe werkt communicatie in de zorg?

Bijl PR is een communicatie en PR bureau gevestigd in Rotterdam en zij verzorgen de communicatie van vele bedrijven en organisaties die werkzaam zijn in de zorgsector. Ze helpen graag beter te communiceren over zorg en zorg-gerelateerde onderwerpen. Want goede zorgcommunicatie is van levensbelang.

De communicatie in de zorg hoort goed geregeld te zijn. Bijl PR zorgt daarvoor. Dat vinden de medewerkers leuk, maar ook belangrijk. Het bureau bestaat al 20 jaar en in al die jaren heeft het veel ervaring opgedaan in de zorg.

Ervaringen in de zorg

Welke ervaringen in de zorg heeft Bijl PR precies opgebouwd? Mensen bewust laten kiezen voor een gezondere levensstijl. Duidelijk maken waarom die nieuwe regeling nodig is. Patiënten mobiliseren door de inzet van social media. Mantelzorg op de kaart zetten. Tegenwoordig zijn patiënten steeds mondiger en halen hun informatie overal vandaan. De juiste informatie geven door middel van duidelijke zorgmarketing is hierdoor essentieel.

Zorgmarketing in de praktijk

In de praktijk komt het er op neer dat Bijl PR de kernboodschap terugbrengt tot de essentie. Ofwel in de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes volgens Bijl PR. Daarmee brengen ze mensen in beweging, maken ze nieuws, geven ze producten en diensten een eigen karakter en bouwen, bewaken en verstevigen ze reputaties.

Bijl PR heeft altijd hun oren en ogen open. Ze zijn alert en scherper. Zij zien kansen, ook achter de bedreigingen. Dat doen ze zelf, soms met specialisten, maar altijd samen met hun klanten. Want Bijl PR praat nu eenmaal liever mét dan tégen mensen.

Ook zorgcommunicatie nodig?

Heeft jouw zorginstelling hulp nodig bij de communicatiewerkzaamheden? Bijl PR helpt je graag met de zorgmarketing. Neem contact op met Bijl PR, maak een afspraak en kies voor goede communicatie in de zorg!

Bijl PR Adres: Coolsingel 104, 3011 AG Rotterdam Telefoon: 010-2842929 Provincie: Zuid-Holland

https://www.bijlpr.nl/