Renault1916v
Image default
Bedrijven

Bed en Breakfast in Frankrijk

Mijn droom is om een eigen Bed en Breakfast te beginnen, maar daarvoor moet ik eerst mijn opleiding Hotelschool afronden. Want als je iets doet moet je het ook goed doen. Zodoende heb ik ook al een heleboel locaties gezien. In elke vakantie bezoek ik er zeker wel 2 of 3. Het lijkt nu bijna een uit de hand gelopen hobby. De logement die mij bij is gebleven is: de Bed en Breakfast in Frankrijk van Nederlandse eigenaren.

Romantische omgeving

Na wat Googelen op Nederlandse B&B in Frankrijk kwam ik terug bij La Perle d’Anrosey. De B&B ligt super dichtbij de stad Nancy, ongeveer een halfuur van de autosnelweg af. Maar als je daar aankomt rijden ben je de hele autoweg vergeten. Het is zo romantisch. Het bos is vlakbij en je kijkt uit over mooie weilanden.

De B&B bij Nederlanders in Frankrijk

Bij binnenkomst werd ik ontvangen door Ilja. Wat een leuke hostess! De Bed Breakfast in Frankrijk is niet alleen gezellig, maar het straalt ook echt luxe uit. Alsof je even weg bent van de bewoonde wereld. Ik had een zeer ruimte met authentieke details. Ik kreeg ook de mogelijkheid om samen met de gastvrouw en gastheer te eten. Dat kon ik natuurlijk niet afslaan. Het menu was geïnspireerd door de Franse keuken natuurlijk.

Echt een aanrader

Ik ben er twee dagen geweest, daarna trok ik verder. Want als je eenmaal Bed en Breakfast in Frankrijk, langs route du soleil, gaat opzoeken, dan heb je natuurlijk vergelijkingsmateriaal nodig. Maar La Perle d’Anrosey is met vlag en wimpel geslaagd. Deze Bed en Breakfast, met Nederlandse eigenaren, heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk mijn plan voor een B&B rond heb!

https://laperledanrosey.nl/