Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Het kiezen van een nieuwe vastgoedmanager

Het correct beheren van vastgoed in Amsterdam, bijvoorbeeld gelegen aan de Zuidas, de IJ-oevers, op bedrijvenpark Zuidoost of elders in Amsterdam, is een tijdrovende bezigheid. Voor vastgoedeigenaren die de focus op hun eigen expertise willen leggen is het inhuren van een vastgoedmanager dan ook een goede optie. Een professionele vastgoedbeheerder voor uw vastgoed zorgt voor de commerciële, financiële, administratieve en technische afhandeling van zaken rondom uw vastgoed. Er zijn verschillende organisaties met werkgebied Amsterdam die services voor het beheren van vastgoed aanbieden. In dit artikel dan ook een aantal tips voor het vinden van een nieuwe vastgoedbeheerder voor uw vastgoed in Amsterdam.

Persoonlijke aanpak

Het selecteren van een vastgoedmanager die korte lijnen en persoonlijke aanpak hoog in het vaandelheeft staan is de eerste tip. Daarnaast is bereikbaarheid buiten kantooruren ook van belang. In dit digitale tijdperk wordt de online tak die bij vastgoedbeheer komt kijken steeds belangrijker, de meeste beheer organisaties beschikken dan ook over tools waarin u 24/7 inzicht heeft en een 24/7 servicedesk. Het propertymanagement van uw vastgoed dient persoonlijk en op maat te worden uitgevoerd. 

Communicatie met huurders 

Indien het voor u van belang is, is het handig om te verifiëren of de vastgoedbeheerder die u voor uw vastgoed in Amsterdam op het oog heeft de contacten met huurders van u wil overnemen. Denk hierbij aan de ondertekening van huurovereenkomst en het behandelen van onderhoudsvragen.

Verhuur vastgoed

Voor de verhuur van uw Amsterdamse vastgoed, oftewel assetmanagement, kan een vastgoedbeheerder het gehele verhuurproces uit handen nemen. De beheerder zal in dat geval een nieuwe huurder zoeken, bezichtigingen organiseren en de huurovereenkomsten in orde maken. 

 

Overige dienstverlening

Naast de hierboven genoemde tips is het aanvullend van belang om te overwegen van welke aanvullende diensten u gebruik wilt maken. Heeft uw vastgoed in Amsterdam wellicht VvE beheer nodig? Of kunt u hulp gebruiken met projectmanagement? Wilt u een due dilligence onderzoek laten uitvoeren of heeft u een ander consultancy vraagstuk? Breng vooraf goed in kaart welke vraagstukken u nu en in de toekomst heeft.

Wanneer u een beheerder zoekt die u all-in vastgoedmanagement in Amsterdam kan bieden, neem dan gerust contact met ons op. 

 

https://www.curovastgoed.nl/