Renault1916v
Image default
Zakelijke dienstverlening

Gevonden worden in Google

Heb je een mooie website, maar nog lang niet het verwachtte aantal bezoekers? Dan betekent dit waarschijnlijk dat je website niet goed gevonden kan worden door je doelgroep. Om hier verandering in te brengen, kunnen je diverse acties uitvoeren. Een goede manier om direct meer bezoekers op je website te krijgen is SEA.  Er worden dan advertenties gemaakt die weergegeven worden in de lijst met zoekresultaten in Google. Het creëren van effectieve advertenties vereist enige kennis en ervaring. Daarom is het een goed idee om je Google SEA uit te besteden aan SEA specialisten. 

SEA en SEO Bureau

Proseo was een van de eerste bureaus in Nederland die zich specialiseerde in zoekmachine marketing. In de tussentijd hebben wij als SEO bureau al vele websites naar een hoger niveau geholpen. Om dit te kunnen bereiken, is een intensieve samenwerking erg belangrijk.

We ontmoeten onze klanten graag persoonlijk, zodat we kunnen overleggen en jij je verwachtingen uit kunt spreken. Wij hebben ervaren dat dit veel beter werkt dan alleen contact hebben via email of telefoon. We verwelkomen je dan ook graag op ons kantoor in Lisse.

Linkbuilding uitbesteden

Een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is linkbuilding. Dit houdt in dat er links worden verkregen op andere websites, die verwijzen naar jouw website. Goede linkbuilding vergt onderzoek en kost veel tijd. Daarom is linkbuilding uitbesteden vaak de beste optie. Bij Proseo gaan we grondig te werk om aan de hand van onderzoek de juiste links op relevante website te plaatsen. In de tussentijd houden we je op de hoogte van de behaalde resultaten. Neem voor meer informatie contact met ons op, of kom langs!

https://www.proseo.nl/