Renault1916v
Image default
Zakelijke dienstverlening

Onderdelen Volkswagen

Het vinden van de juiste onderdelen voor uw klassieke Volkswagen is niet altijd even eenvoudig. Om uw klassieker in optimale conditie te houden, heeft u soms specifieke onderdelen nodig die moeilijk te verkrijgen zijn. Als u uw onderdelen Volkswagen bij Paruzzi bestelt, dan is dit probleem opgelost. Paruzzi is uw specialist als het gaat om klassieke Volkswagens en u kunt bij ons terecht voor alle benodigde onderdelen. Ons assortiment bestaat uit onderdelen van ruim 250 verschillende merken, zodat u altijd het passende onderdeel zult vinden.

Paruzzi webshop

Het gehele assortiment van Paruzzi kunt u vinden in onze webshop. Deze is overzichtelijk ingedeeld, met alle onderdelen verdeeld over verschillende onderdeelgroepen. Ook kunt u zoeken op het type VW dat u heeft. Of het nu gaat om een VW Kever motor of een uitlaat voor uw Volkswagen bus, bij ons kunt u het eenvoudig bestellen. In ons assortiment vindt u niet alleen nieuwe, maar ook gebruikte onderdelen. We leveren door heel Europa, zodat u altijd en overal uw grootste hobby kunt uitoefenen. 

Advies en informatie

Bij Paruzzi werken Volkswagen specialisten die graag voor u klaar staan als u hulp nodig heeft met het installeren van bepaalde onderdelen. We kunnen uw vragen beantwoorden en u van het nodige advies voorzien. Ook kunt u technische informatie terugvinden in de handleidingen op onze website. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe u specifieke onderdelen kunt bevestigen.

Paruzzi catalogus

Voor wie graag op de hoogte wil blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes, hebben we een nieuwsbrief die elke twee weken verschijnt. Daarnaast hebben we ons eigen Paruzzi catalogus, waarin het gehele onderdelen assortiment terug te vinden is. Ook het Paruzzi magazine is interessant voor de Volkswagen liefhebber. En wilt u alle onderdelen eens van dichtbij komen bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Yerseke. We geven u graag een rondleiding door de Paruzzi magazijnen. Bel ons eens voor meer informatie! (NL: 31 (0)113 503555, BE: 09 3494131).

https://www.paruzzi.com/