Renault1916v
Image default
Vakantie

Geniet van je vakantie op een camping aan een meer in Tsjechië

Ben je toe aan een heerlijke ontspannen vakantie in het gastvrije Tsjechië? Dan is het fijn om te weten dat je terecht kunt bij een camping met Nederlandse eigenaren. Breng je vakantie door op een camping aan een meer in Šluknov, Tsjechië, met uitstekende faciliteiten voor het hele gezin. Of je er nu samen op uit trekt of samen met de kinderen, er is genoeg te beleven voor iedereen. En wil je alleen van de rust genieten dan kan dat natuurlijk ook. De camping beschikt over ruime plaatsen voor je tent, caravan of camper.

Genoeg te beleven in de omgeving

Tijdens je verblijf op deze camping aan een meer in Tsjechië kun je leuke uitstapjes maken, bijvoorbeeld naar prachtige rotspartijen waar je heerlijk kunt wandelen. Er is een dierentuin in de buurt en ook een uitstapje naar de hoofdstad Praag behoort tot de mogelijkheden. De camping organiseert tijdens het hoogseizoen excursies naar Praag als je liever niet zelf naar de stad rijdt. Tijdens de zomermaanden is er een animatieteam aanwezig dat leuke activiteiten voor jong en oud organiseert, van voetbaltoernooien tot voorleesmiddagen voor de kleintjes en gezellige bbq’s voor het hele gezin.

Boek je verblijf voor een onvergetelijke vakantie

Als je van kamperen houdt dan zijn er prachtige plekken waar je je vakantie kunt doorbrengen. Je kunt heerlijk kamperen op een camping aan een meer in Tsjechië. Camping De Regenboog heeft Nederlandse eigenaren zodat er geen taalbarrière is als je vragen of problemen hebt. Op de website kun je direct je verblijf boeken, zodat je verzekerd bent van een plaats. De camping is het gehele kampeerseizoen geopend en beschikt over alle faciliteiten die je als kampeerder nodig hebt, zoals voldoende toiletten en douches, wasmachines en een baby verzorgingsplek. Voor de sportliefhebbers is er ook genoeg mogelijkheid om verschillende sporten te beoefenen zoals voetbal, beachvolleybal en tafeltennis.

https://www.campingregenboog.nl/home/