Renault1916v
Image default
Gezondheid

Fijn zitten zónder pijn dankzij een aangepaste autostoel

Mist u de mobiliteit van het rijden met uw eigen auto? Of bieden de originele stoelen van uw auto niet genoeg steun om voor langere tijd auto te rijden? Wellicht geeft het u hoop als u hier leest dat het mogelijk is om een aangepaste autostoel te laten maken of om uw originele stoelen aan te laten passen op uw handicap. Dit is zowel mogelijk voor mensen die met een rolstoel rijden als voor mensen met een andersoortige handicap.

Wordt terug mobiel dankzij verschillende aanpassingen aan uw auto

Een bedrijf dat een aangepaste autostoel voor u kan realiseren, is Anders Autotechniek. Dankzij jarenlange ervaring in autoaanpassingen weten zij precies wat er nodig is om uw vrijheid en mobiliteit terug te krijgen. Deze professionals hebben verschillende aangepaste autostoelen beschikbaar van kwaliteitsmerken zoals Recaro en ASS. Het is bovendien ook mogelijk om uw originele stoelen door hen aan te laten passen of om uw volledige auto om te laten bouwen. Denk bijvoorbeeld aan het laten inbouwen van verwarming, de benodigde aanpassingen aan het bedieningspaneel, het monteren van liften, het verlagen van instapdrempels en het realiseren van een aangepaste autostoel voor de bijrijder. Een stoelverwarming is voornamelijk prettig wanneer u last heeft van rug-, bovenbeen- of nekklachten. De warmte heeft namelijk een ontspannend effect op uw spieren en gewrichten, waardoor u meer ontspannen achter het stuur zit of op de bijrijdersstoel.

Maak de keuze voor uw vrijheid en neem contact op

Wilt u ook graag weer mobiel zijn? Bespreek dan de mogelijkheid voor het laten aanpassen van uw autostoel of andere werkzaamheden met de experts van Anders Autotechniek. Bel naar het kantoor of ga een keer langs bij de vestiging in Den Haag om alles te bespreken. In de showroom staan verschillende opties die u kunt bekijken. Neem uw vrijheid in eigen hand en neem vandaag nog contact op.