Renault1916v
Image default
Bedrijven

Feestboot

Op zoek naar een Feestboot? Stop met zoeken! U bent bij Event op het water aan het juiste adres! We heten u graag van harte welkom bij ons aan boord! Bij ons geniet u van de beste service,he erlijke drankjes, een uniek uitzicht en van uw gezelschap! 

Partyboot Amsterdam

Wilt u een onvergetelijk en uniek feest wat Covid-19 proef is in Amsterdam? Partyboot Amsterdam is een varende toplocatie met eindeloos veel mogelijkheden! Of het nu gaat om een gezellige borrel, een heerlijk buffet of een spetterend zittend feest, Partyboot Amsterdam is voor al deze gelegenheden zeer geschikt.

De Partyboot is geschikt voor 30 personen. Dit kleine bootje is verrassend veelzijdig en heeft twee zalen aan boord. U komt aan boord in een mooie ruimte met een bar en grote ramen. Benedendeks vindt u een grote tweede ruimte met een intieme sfeer. Boven is er over de hele lengte van de boot een groot zonnedek. Ideaal voor verschillende doeleinden zittend feesten, recepties, bedrijfsuitjes, huwelijken en trouwfeesten, jubilea en bedrijfspresentaties. Ook hebben wij nog verschillende andere boten tot onze beschikking als uw gezelschap groter is dan 30 personen. Wij hebben tijdens deze onwerkelijke periode plaats tot 200 personen.

Feestboot Rotterdam

Wilt u met uw gezelschap zittend feesten in Rotterdam? Boek bij ons een boot, stap aan boord en geniet van het prachtige uitzicht. Heerlijk varen over de Maas door Rotterdam, de Botlek of al het andere moois wat Rotterdam en omstreken te bieden heeft. Rotterdam is niet voor niks één van de grootste havensteden van de wereld. Niet alleen de aan- en afvoer van producten over de hele wereld is het aanzien waard, maar ook de skyline van Rotterdam is prachtig. U beleeft Rotterdam zoals u Rotterdam nog nooit beleefd heeft en u zult een feest bij ons aan boord nooit meer vergeten. U zult er nog jaren over praten met vrienden en familie. Want ons motto is service, kwaliteit en beleving staan erg hoog bij ons.

Onze feestboot in Rotterdam is er voor iedere feestelijke aangelegenheid: verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of jubileum. Onpersoonlijke zaaltjes behoren tot het verleden. Ga lekker varen met Event op het Water! Ziet u uzelf al heerlijk genieten van bier, wijn of fris op één van onze boten?

https://eventophetwater.nl/