Renault1916v
Image default
Bedrijven

Rijlessen op uw eigen tempo volgt u bij Verkeersschool Correct

Rijlessen in Leiden en Wassenaar volgt u bij rijschool Correct

Of u nu net begint met net nemen van rijlessen of al enkele maanden of jaren achter de rug hebt, bij Verkeersschool Correct volgt u lessen op uw eigen tempo. Zowel snelle leerlingen als leerlingen die net even wat meer tijd nodig hebben, worden hier kundig opgeleid. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een persoonlijke aanpak en voor faalangst begeleiding of een opfriscursus bent u hier ook aan het juiste adres. Het is daarom helemaal niet zo gek dat veel leerlingen u al voor zijn gegaan.

Volg uw theorielessen bij Verkeersschool Correct

Voordat u aan kan worden gemeld voor een praktijkexamen door de rijschool Leiden, dient u eerst in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat. Maar het halen van de theorie gaat bij de een makkelijker als bij de ander. Heeft u altijd veel last van stress zodra er een examen op de planning staat? Heeft u moeite met lezen? Of zijn er andere factoren waardoor het behalen van de theorie net wat lastiger gaat? Maakt u zich vooral geen zorgen, bij Verkeersschool Correct bent u namelijk ook van harte welkom voor het volgen van theorielessen.

Neem contact op voor het inplannen van een kennismakingsles

U wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat de begeleiding en manier van werken van de rijschool Wassenaar u aan gaat spreken. Daarom kunt u altijd een vrijblijvende kennismakingsles volgen. Maak een afspraak door een e-mail te sturen of door even te bellen met een van de instructeurs. Voor zowel het behalen van een auto-, motor- of scooterrijbewijs staat het team graag voor u klaar. Er wordt graag met u meegedacht en u kunt een voorstel op maat voor het volgen van lessen verwachten.

https://www.correctverkeersschool.nl/