Renault1916v
Image default
Kinderen

Een tof kraamcadeau met naam geven

Er is niks leuker dan een kraamcadeau met naam geven. Het is een persoonlijk, uniek en tijdloos cadeau. Daarnaast is een persoonlijk cadeau niet alleen leuk voor het kind, maar ook voor de ouders. Bij Kiddy Kado vind je een uniek kraamcadeau geheel ontworpen naar eigen wens en behoeften. Je vind verschillende producten waar je een naam op kan laten drukken of borduren.

Wat zijn de mogelijkheden voor een kraamcadeau met naam?

Een kraamcadeau met naam vind je in allerlei soort producten. Denk hierbij aan een zelfontworpen badjas, een wieglakentje of een leuke handdoek. Deze cadeaus zijn natuurlijk ook leuk voor andere gelegenheden, zoals een doopfeest of een kinderverjaardag. Heb je wel eens gedacht aan een zelfontworpen koffer? Hoe leuk is een koffer wanneer de kleintjes gaan logeren bij opa, oma of vriendjes en vriendinnetjes. Ze nemen hun persoonlijke spullen mee in hun zelfgemaakte koffer. Daarnaast kan de koffer worden gebruikt om mee te spelen als doktertje of als make-up artist. De koffers zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten. Daarnaast is het ook mogelijk om een afbeelding of een geboortedatum op de koffer te laten plaatsen. Een persoonlijke koffer is dus leuk om te geven als kraamcadeau, maar ook als verjaardagcadeau.

Bestel jouw favoriete cadeau van hoogwaardige kwaliteit

Jouw kraamcadeau met naam is verkrijgbaar in allerlei soorten en verschillende kleuren. Daarnaast worden alle cadeaus door de specialisten zelf borduurt en bedrukt. De cadeaus worden leuk ingepakt zonder dat hier extra kosten aan verboden zijn. Zo wordt het een echt cadeautje. De cadeaus worden uit de voorraad van Kiddy Kado geleverd. Dit zorgt ervoor dat jouw bestelling al binnen twee dagen verstuurd wordt, tenzij het anders is aangegeven. Wil je verdere informatie? Deze vind je op de website. Bezoek deze snel en bestel jouw unieke cadeau met naam voor geboorte of verjaardag!