Renault1916v
Image default
Kinderen

Met deze opbergmand wordt opruimen weer leuk

Opbergmand Frusqo

Opruimen is geen feestje! Ik ken eigenlijk niemand die zegt, dat als je vraagt wat zijn of haar hobby is, dat het antwoord ‘opruimen’ is. Toch moet het zo nu en dan gebeuren. De meeste volwassenen hebben zichzelf intussen aangeleerd dat als je spullen gebruikt, je ze beter direct maar weer kunt opruimen of weer op de juiste plek kunt opbergen. Doe je dat niet? Dan stapelt de berg op en ben je uiteindelijk veel langer bezig met opruimen. Bovendien komt het nog wel eens voor dat als je niet telkens je spullen opruimt, je deze ook niet meer terug kunt vinden. Opruimen is het advies dus!

Maar waar leg je al je spullen neer? Op tafel? Op het aanrecht? Het ziet rommelig en onoverzichtelijk uit. Dus stop de kleine spulletjes in laadjes en de iets grotere in opbergmanden! Er zijn verscheidene opbergmanden te koop. Je hebt ze met deksel of zonder deksel. Groot en klein en ook van allerlei materialen. Mijn oog viel onlangs of de opbergmand van Frusqo. Die ziet er zo leuk uit. Het is een mand van stof en het formaat is zo gemaakt dat de mand precies in een ikea opbergkast past. Superhandig, want wie heeft er nou niet zo’n kast in huis staan? hahaha…

Verder vind ik het vooral erg leuk dat er een gedetailleerd diertje op de voorkant van de mandjes staat. Die is gemaakt van vilt en is vakkundig op de voorkant genaaid. Frusqo heeft maar liefst 52 verschillende manden met dieren. Zo kun je dus heel gemakkelijk wel een combinatie van opbergmanden samenstellen. Omdat wij jong volwassenen zijn, heb ik gekozen voor volwassen dieren uit Africa. Een moeder olifant, een zebra, een oudere leeuw en en hert. Maar als je bijvoorbeeld kinderen hebt, kun je dezelfde dieren kiezen in baby uitvoering, dus een baby olifantje, een baby zebra, een klein leeuwtje en een schattig hertje. Die combinatie is dus wat kinderachtig, maar wel leuk dus voor jouw kinderen of voor de babykamer. Ben je benieuwd geworden naar die opbergmanden? Kijk dan een op de website van Frusqo! Ik kan je zeggen dat opruimen weer een stukje leuker wordt met deze gestoffeerde opbergdozen.