Renault1916v
Image default
Vakantie

Een heerlijke vakantie in eigen land

Sollasi is een moderne camping in Noordwijkerhout. Naast de camping biedt Sollasi een bungalowpark, gelegen aan het heerlijke Oosterduinse meer. Bijzonder bij Sollasi is dat u uw eigen paard(en) kunt meenemen. In de omgeving is een manege met alle bijbehorende voorzieningen. 

Dicht bij de kust

Op een afstand van circa 2,5 kilometer ligt het strand van Langevelderslag. Bij Sollasi zelf, maar ook in de nabije omgeving zijn diverse restaurants en cafés om de inwendige mens te verwennen. Kiest u voor Sollasi dan is er van alles te doen. Denkt u bijvoorbeeld aan een middagje golfen bij Tespelduyn of zweefvliegen onder leiding van de Kennemer zweefvliegclub.

Ook een fietstocht en wandeling in dit prachtige bloembollengebied zijn aan te raden. De tent-plaatsen zijn ruim opgezet. De douches, toiletten en kantine zijn schoon en netjes. Sollasi is er voor iedereen die wil genieten van een ontspannen vakantie in Nederland. Jong, oud, gezinnen, couples en alleenstaanden: iedereen is meer dan welkom!

Noordwijk aan zee

Als u op zoek bent naar een eersteklas camping in Noordwijk, dan is Le Parage het overwegen waard. Letterlijk vertaald betekent le Parage ‘de streek achter de duinen’. Het is niet voor niets dat deze naam gekozen is. Camping Le Parage ligt tegen het Hollands Duin aan.
Dit natuurgebied langs de kust tussen Scheveningen en Noordwijk bestaat uit beboste stukken, open vlaktes en duinvalleien.

De camping is kleinschalig opgezet, er zijn 20 plekken. Rust en ruimte staan voorop! Le Parage is geschikt voor echtparen en gezinnen met kinderen. Het faciliteitenniveau is hoog. Er is een speelplaats, babyroom en parkeerplaats. Op loopafstand bevindt zich een overheerlijk pannenkoekenhuis. Bent u toe aan een holiday? U kunt Le Parage bereiken via +31 (0) 252 37 56 71 en info @ leparage.nl

http://www.sollasi.nl/