Renault1916v
Image default
Vakantie

Voordelig en veelzijdig Apeldoorn

Wilt u binnenkort een weekendje weg naar de Veluwe en bent u op zoek naar een goede deal? Kijk dan eens bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel. Daar vindt u de beste hotelaanbieding voor Van der Valk op de Veluwe. Op die manier houdt u nog wat extra’s over voor leuke activiteiten in de omgeving. Het hele jaar door worden in Apeldoorn en in de omgeving namelijk diverse (gratis) activiteiten aangeboden – van lammetjesdag tot aan activiteiten in Radio Kootwijk. Dit indrukwekkende pand met een net zo indrukwekkende geschiedenis bevindt zich midden op de Veluwe. Een absolute must see als een weekendje naar de Veluwe in het vooruitschiet staat!

Combi natuur & cultuur

Wilt u cultuur combineren met natuur? Breng dan een bezoek aan het Nationale Park ‘De Hoge Veluwe’. Hier staan door het hele park witte fietsen geparkeerd, waar u gratis gebruik van kan maken tijdens uw bezoek. Zo kunt u al fietsend dit bijzondere Park verkennen en tevens een bezoek aan het Kröller Müller-museum brengen. Dit bijzondere museum heeft een van de grootste beeldentuin van Europa en is in het bezit van de op één-na-grootste Van Gogh-collectie ter wereld!

Bourgondiërs zullen zich overigens ook naar hartenlust vermaken in Apeldoorn en omstreken. Deze regio kent veel goede restaurants en biedt ook gedurende het jaar diverse culinaire activiteiten aan. Houdt u van een dag lang winkelen om vervolgens op een terrasje neer te ploffen voor een hapje en drankje? Goed nieuws, want de shopaholics kunnen ook op koopzondagen terecht in de gezellige binnenstad. Voor meer informatie over de activiteiten in Apeldoorn en de omgeving kunt u de uitagenda van Apeldoorn raadplegen.

Kortom, een weekendje weg naar de Veluwe is veelzijdig en biedt voor iedereen wat leuks! Wilt u dichtbij Apeldoorn in een rustige omgeving overnachten? Op slechts enkele minuten van Apeldoorn-centrum bevindt zich Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel.

Valk hotel Apeldoorn- de Cantharel

Hier vindt u altijd de beste Hotel Apeldoorn aanbieding, zoals scherpe last-minutes of 3=2 deals, waar u 3 nachten verblijft maar voor 2 overnachtingen betaalt! Ideaal voor als u een lang weekend weg wilt.

De Cantharel ligt daarnaast naast de A1 én grenst tegelijkertijd aan een bos. De ideale combinatie van natuur en vertier! Boekt u een overnachting bij dit Van der Valk hotel? Dan profiteert u onder andere van gratis parkeren, een uitgebreid ontbijtbuffet en diverse lunch- en dinermogelijkheden. Daarnaast hebben gasten gratis toegang tot de wellness- en fitnessruimte. Dé ideale manier om helemaal tot rust te komen. En dat voor een extra voordelige prijs!

Bekijk de deals en hotelaanbiedingen op onze website:

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/