Renault1916v
Image default
Vervoer en transport

Een container huren in Overijssel wel heel eenvoudig

Het beste adres voor containerhuur in Overijssel

Het is misschien het laatste waar u aan denkt bij een sloopproject, maar het is tegelijk een van de belangrijkste zaken. Waar laat u het afval? Dit wilt u niet op de bouwplaats laten liggen en u wilt het op de goede manier afvoeren om eventuele bekeuringen te voorkomen. Een container huren in Overijssel is dan een goede eerste stap. Dit doet u bij De Brug Containers. Zoals u ziet hebben wij de meest uiteenlopende containers voor ieder project in verschillende afmetingen. Zo weet u zeker dat u straks uw afval op de juiste wijze laat afvoeren. Dat leest u goed, want de containers in Overijssel worden door De Brug Containers voor u gebracht en gehaald. U hoeft enkel een goede plaats vrij te maken en de container op de juiste manier te vullen voor aanlevering. Dit scheelt u aanzienlijk veel tijd en een hele logistieke uitdaging. Hoe De Brug Containers dit in Overijssel aanpakt? Dat vertellen wij u graag.

Zo gaat het in zijn werk

Eerst is het goed te bekijken welke soort(en) afval u denkt te moeten afvoeren. Zoals u vast weet moet afval zorgvuldig gescheiden worden en op de juiste manier aangeleverd worden bij de stort. Juist daarom worden er diverse afvalstromen gecategoriseerd, waaraan De Brug Containers zich strikt houdt. Voor iedere soort afval een andere container. Gaat u buiten aan de slag? Dan is da kans groot dat u grond, hout- of tuinafval wilt laten wegbrengen. Heeft een sloopproject binnenshuis? Dit kan een container met grofvuil (denk aan huisraad), tegelwerk of gipsplaten opleveren. Let op, vaak komt uit een sloopproject meer afval naar voren dan u aanvankelijk had ingeschat. Het is dan ook een uitdaging om de juiste afmeting voor uw container te vinden. Onze tip? Schat het liever iets ruimer in, dit voorkomt dat u straks in korte tijd weer een nieuwe container moet laten brengen. Dit doet De Brug Containers trouwens graag voor u. Onze chauffeur zorgt ervoor dat er een lege container op de afgesproken plaats staat wanneer u dit wenst. Container vol en een nieuwe nodig? Dan ruilen wij hem graag voor u om. Bij ons geldt de prijs van de container voor het all-in huren van een container voor vier weken. Aan te raden is om de volle container direct op de juiste manier te vullen. Dit wil zeggen zonder uitstekende delen. Ieder uur dat onze chauffeur moet wachten tot de container goed beladen is, wordt € 90,- exclusief btw per uur in rekening gebracht. Heeft u aanvullende vragen? Lees dan zeker even de FAQ met antwoorden op de meest gestelde vragen.

Meer informatie en aanvullend advies

Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste container voor uw klus. U kunt hen bereiken op telefoonnummer op 085 003 0311. Op die manier weet u zeker dat u straks de juiste container op de juiste plaats heeft staan.

https://www.budgetcontainers.nl/