Renault1916v
Image default
Vervoer en transport

Autoimport vanuit Duitsland door een specialist

AM Carconsulting is een bedrijf dat gespecialiseerd is in autoimport vanuit Duitsland. Maar ook auto’s uit België, Scandinavië en Italië worden door AM Carconsulting geïmporteerd naar Nederland. Hoewel dit bedrijf zich met name richt op import op maat, vindt u bij AM Carconsulting ook een aanbod aan importauto’s op locatie in Utrecht of in buitenlandse voorraad. Dit aanbod is erg wisselend en te bekijken via de website van dit bedrijf. Al deze auto’s zijn scherp geprijsd en voldoen aan de strenge eisen die AM Carconsulting stelt aan importauto’s. Wanneer u een auto op het oog heeft en deze wilt laten importeren uit Duitsland kunt u op hen rekenen. Zij ontzorgen u volledig bij autoimport vanuit Duitsland.

Kortlopende en langlopende leasecontracten en autoimport

AM Carconsulting begon in 2003 als een bedrijf dat zich inzette bij de bemiddeling van shortlease contracten. Deze kortlopende contracten zijn inmiddels erg populair geworden. In 2007 werd AM Carconsulting een internationale leasemaatschappij. AM Carconsulting is nog steeds actief als leasemaatschappij en u kunt hier terecht voor zowel kortlopende als langlopende contracten. Doordat klanten steeds vaker vroegen om auto’s uit het buitenland. Hierdoor is het bedrijf steeds meer auto’s gaan importeren vanuit Duitsland, België, Italië en de Scandinavische landen. Dit doen ze zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten.

Autoimport vanuit diverse Europese landen

Al ruim tien jaar verzorgt AM Carconsulting de import van auto’s uit EU landen naar Nederland. Ook is het voor dit bedrijf mogelijk auto’s buiten de EU te importeren naar Nederland. Hierbij kan AM Carconsulting u het gehele importtraject uit handen nemen. Wilt u dus een auto laten importeren naar Nederland, dan bent u bij AM Carconsulting aan het juiste adres. U ontvangt deskundige begeleiding waarbij u zelf kunt bepalen of u het gehele traject wilt overdragen aan dit bedrijf, of slechts een gedeelte hiervan. U kunt voor uw specifieke situatie contact opnemen met AM Carconsulting voor een passende samenwerking. Zij helpen u graag met de autoimport vanuit Duitsland of een van de andere landen waarin zij actief zijn.