Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

DrukwerkConcurrent: dé persoonlijke afdrukservice van Nederland!

Bij DrukwerkConcurrent zeggen niet ze alleen maar: ‘Drukwerkconcurrent, meer dan goedkoop alleen’, zij maken het ook waar! Hun service gaat veel verder dan alleen het bedrukken van de door jou gewenste producten. In deze blog gaan wij jou vertellen waarom DrukwerkConcurrent de ideale drukwerkparnter voor jou is!

Gratis verzending

Alle drukwerkproducten die je bij DrukwerkConcurrent besteld worden gratis aan de deur op één adres afgeleverd op alle fysieke adressen in Nederland en België. Let op: dit is met uitzondering van kranten die naar België verzonden worden.

Persoonlijke bestandscontrole

De controle op het door jou aangeleverde bestand wordt niet door een geautomatiseerd systeem gedaan, maar door echte professionele vormgevers. Zij kijken elk bestand grondig na. Waar mogelijk zullen wij technische trucs uithalen om de kwaliteit te verbeteren!

Gratis kleine kwaliteitsaanpassingen

Wanneer een vormgever ziet dat een kleine aanpassing nodig is op het bestand wordt dit gratis voor je aangepast. Ook wanneer zij zien dat een kleine bestandsaanpassingen van grote invloed is op de kwaliteit en de ‘look and feel’ nemen zij dit graag voor hun rekening. Uiteraard worden aanpassingen altijd in overleg gedaan.

Puur maatwerk

Wanneer je speciale wensen hebt, bijvoorbeeld als je een niet standaard product wil bestellen, je een afwijkende service wenst of een andere manier van betalen, dan staan zij je graag persoonlijk te woord en maken desgewenst een offerte op maat. Neem gerust contact op met één van de drukwerkadviseurs.

Professionele drukkerij

Professionele drukmethoden en duurdere materialen maken het, in tegenstelling tot met de kleurenprinter thuis, onmogelijk om tal van proefdrukken te maken alvorens de definitieve druk wordt ingezet. Daarom moeten de aangeleverde bestanden in één keer goed zijn, moeten de maten kloppen en eventuele contactgegevens foutloos zijn. Dat is niet altijd even makkelijk. DrukwerkConcurrent werkt met diverse standaarden, kleursystemen, snijlijnen en andere vaktaal zodat jij altijd wordt bediend met de allerbeste kwaliteit!

DrukwerkConcurrent

Met de komst van computers en kleurenprinters kan er bijna binnen elk bedrijf tegenwoordig wel een kleurenafdruk gemaakt worden. Maar als het echt mooi moet zijn, op bijzonder materiaal moet zijn of als grote oplagen nodig zijn, dan is het al snel interessanter om het drukken uit te besteden aan een professionele drukkerij zoals DrukwerkConcurrent! Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ze op!

https://www.drukwerkconcurrent.nl/