Renault1916v
Image default
Eten en drinken

Dit restaurant vlak bij Kijkduin neemt u terug in de tijd

Bent u op zoek naar een sfeervol restaurant in Den Haag, vlak bij Kijkduin? Dan is de Taverne Meer & Bosch een unieke plek om tot rust te komen. Dit restaurant is gevestigd in een oude zeventiende-eeuwse boerderij dat zich voorheen op een groot landgoed bevond. Nu is het restaurant omringd door Kijkduin en Den Haag, maar daar merkt u niets van. Want het bevindt zich namelijk in een park met eeuwenoude bomen waar u de drukte van de stad even helemaal kunt vergeten. U gaat terug in de tijd en het landgoed van baronesse Van der Mijle en Jakob Cats. Dit is een locatie die u niet mag missen als u naar een bijzondere avond verlangt.

Geniet van heerlijk eten

Bij dit restaurant nabij Kijkduin kunt u heerlijk eten. Ze serveren er de klassieke keuken en omschrijven dit zelf als elegant en boers tegelijkertijd. Ze gebriken de beste Nederlandse ingrediënten, met vis uit de Noordzee en gevogelte en wild vlees uit het binnenland. U geniet er van een heerlijke hazenrug, fazant, rundvlees, schapen- en geitenkaas uit Ameland en groenten uit Westland. En dan mag u de indrukwekkende wijnkaart ook niet missen. Meer dan 8000 flessen liggen in perfecte conditie opgeslagen op de wijnzolder en zijn de ideale aanvulling voor uw diner.

Reserveer wel even van tevoren

Wilt u dit unieke restaurant vlak bij Kijkduin zelf bezoeken? Dan moet u wel even reserveren. U neemt dan plaats op het buitenterras, in de Franse binnentuin of in het restaurant voor een heerlijk intiem diner, een buffet of een high-tea. Taverne Meer & Bosch is ook een trouwlocatie, dus u kunt er ceremonie en feest organiseren. De locatie is perfect voor het maken van onvergetelijke trouwfoto’s. Wat ook uw gelegenheid, in dit restaurant in de omgeving van Kijkduin en Den Haag komt u even helemaal tot rust.

https://www.meerenbosch.nl/