Renault1916v
Image default
Eten en drinken

Tonijn in blik van hoogwaardige kwaliteit

Tonijn is een veelzijdig ingrediënt. Op een zomerse dag kunt u een sandwich met roomkaas en tonijn of een tonijnsalade maken. Deze vissoort is bovendien een heerlijke smaakmaker bij een risotto of ratatouille. Tonijn is niet alleen lekker, maar ook gezond. Vis bevat omega 3-vetzuren en allerlei vitamines, zoals vitamine D. Vitamine D zorgt voor sterke botten en tanden en is belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen. Om al deze redenen is het altijd handig om tonijn in blik in huis te hebben. De tonijn in blik van Deepblue is heerlijk en gezond en wordt met aandacht voor duurzaamheid geproduceerd.

Het productieproces

Welke weg legt tonijn af totdat hij ingeblikt in de schappen staat? De tonijnen van Deepblue worden gevangen door vissersschepen in de Grote Oceaan en de Stille Oceaan. Om ervoor te zorgen dat de smaak en voedingswaarde goed behouden worden, wordt de tonijn vervolgens snel in de fabriek verwerkt. Binnen 16 uur nadat hij gevangen is, zit de tonijn in blik. De fabrieken waar Deepblue mee werkt worden regelmatig op locatie gecontroleerd. Het bedrijf hanteert standaarden die garanderen dat de visproducten gezond en veilig zijn. Dankzij deze werkwijze is de tonijn in blik van Deepblue net zo gezond als verse tonijn.

Geproduceerd met aandacht voor mens en dier

Bij het vangen van de tonijn houden de vissers rekening met het leven van de oceaan. Veel van de visproducten van Deepblue zijn gecertificeerd door de Marine Stewardship Council, die richtlijnen opstelt voor duurzame visvangst. Bovendien hebben de producten het ‘Dolphin Safe’ logo, wat betekent dat tijdens de vangst methoden worden gebruikt om dolfijnen veilig te houden. U kunt kiezen voor tonijn in blik die gevangen is met ‘pole en line’, een traditionele methode waarbij geen onbedoelde bijvangst optreedt. Deepblue biedt ook tonijn in blik aan met het Fairtrade keurmerk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de specialisten van dit bedrijf.

https://deepblue.nu/