Renault1916v
Image default
Eten en drinken

Welke bezorgdiensten zijn er in Nederland?

Op een koude winteravond thuis op de bank zitten en online eten bestellen is beslist heerlijk. Deze bezorgdiensten besparen tijd en moeite. Bovendien is het ook nog eens leuk om tussen al het beschikbare eten te bladeren om je favorieten of nieuwe mogelijkheden te vinden. Weet je niet wat je wil bestellen, dan zijn er verschillende categorieën om je hierbij te helpen.

Nu we het toch over online eten bestellen hebben in Nederland, zullen we verder uitweiden over de twee belangrijke manieren om dat te doen. Ten eerste heb je de bestel- en bezorgapps. Daarnaast hebben verschillende restaurants ook een bezorgservice om direct bij je te laten bezorgen. Maar wat zijn nu de voordelen van beide diensten en welke apps zijn in Nederland beschikbaar?

Deliveroo

Deliveroo is een veelzijdige dienst voor het bestellen van eten in Nederland. Ze bieden een uitgebalanceerde portie junkfood en gezonde snacks. Wat je ook wil, je zult vast wel iets vinden in de app.

Qua design is Deliveroo een best gebruiksvriendelijke applicatie. De bestaande functies zijn duidelijk en gemakkelijk te vinden. Ze hebben verschillende Filters voor je om de gewenste voedselcategorie te verkennen. Niet alleen dat, ze hebben ook een andere filter die zeer nuttig kan zijn, namelijk: dieetvoorkeuren!

Thuisbezorgd

Thuisbezorgd is momenteel de grootste restaurant thuisbezorgservice in Nederland. Ze bieden een grote verscheidenheid aan voedsel keuzes, bijna even groot als die van Deliveroo. Als je op zoek bent naar comfort food of eten van een authentiek restaurant is dit misschien een goede app voor jou. De app is minder gebruiksvriendelijk, maar ze geven wel een goede prijs en snelle levering. Je kunt bovendien de bestelling volgen tot aan je deur.

UberEats

UberEats is eigenlijk een relatief nieuwe optie op de markt, maar de aanwezigheid ervan heeft al veel harten veroverd. In tegenstelling tot de vorige apps, biedt deze applicatie iets duurdere restaurants aan. Sommige ondernemingen leveren alleen via UberEats. Als je dus op zoek bent naar gezond eten met bepaalde soorten ingrediënten of premium eten, dan zit je hier goed.

Binnen de app heb je een geweldig trackingsysteem. Zodra je je dieetvoorkeuren kent, zal UberEats op basis daarvan een nieuw restaurant voorstellen. Daarom is het een geweldige app voor het ontdekken van nieuwe gerechten in de omgeving.

Levering door het restaurant zelf

Sommige bekende restaurants willen graag onafhankelijk blijven en hebben daardoor besloten geen partner te zijn van een bezorg-app. Je kunt bij hen bestellen via hun website, of door het restaurant te bellen.

Dit waren enkele van de belangrijkste applicaties die bestel- en bezorgdiensten aanbieden in Nederland. Maar er zijn eigenlijk nog veel meer apps zoals ‘Marleen Kookt’ die elke dag een enorme variëteit aan verschillende voedselkeuzes aanbieden. Je krijgt het eten bevroren toegestuurd en hoeft het alleen nog op te warmen.

Er is ook de app ‘De Krat’ die lokale seizoensingrediënten aan je deur levert. Ze komen ook met een recept en kunnen per krat besteld worden voor naar schatting 3 maaltijden. Met de verschillende bovenstaande applicaties kun je rustig in je sofa blijven zitten en thuis wachten.