Renault1916v
Image default
Tweewielers

Deze fietsenwinkel nabij Breda is dé tweewielerspecialist

Van Boxel Tweewielers in Galder, nabij Breda, is dé fietsenwinkel waar u voor al uw fietsen en overige artikelen terechtkunt. Deze winkel beschikt namelijk over een zeer groot assortiment nieuwe en gebruikte fietsen, fietsaccessoires, -kleding en onderdelen, sportvoeding en massagemiddelen. Eigenlijk alles voor zowel de amateuristische fietser als de professionele wielrenner; u vindt het in deze fietsenwinkel in regio Breda. Mocht er nou onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn, maar u deze wel nodig heeft, is het zelfs mogelijk om dit te melden bij het team. Zij doen dan hun best om het artikel voor u te bestellen, zodat u niet verder hoeft te zoeken. Dat is de uitstekende service die ze u bieden!

Meer over het familiebedrijf

Van Boxel Tweewielers in Galder is al meer dan 90 jaar een familiebedrijf dat een passie in tweewielers heeft. De derde generatie Van Boxels zijn nu eigenaars van het bedrijf en zij hebben drie kinderen, waarvan er een al regelmatig in de winkel staat om klanten te helpen. Verder werken er veel vakkundige medewerkers buiten de familie die zijn aangenomen. De mensen die bij deze fietsenwinkel nabij Breda werken, zijn met zorg geselecteerd, zodat iedereen dezelfde passie deelt. Niet alleen vindt u op deze manier de ideale fiets, maar kan er ook een perfecte zithouding voor u worden gecreëerd. Daar komt veel kennis en ervaring bij kijken; u profiteert dus van vele voordelen waar u nog jarenlang van geniet!

Ook voor reparaties en onderhoud

Heeft u uw fiets, fietsoutfit en fietsaccessoires gekocht bij dé fietsenwinkel in regio Breda en bent u  helemaal klaar voor om de mooiste en fijnste ritjes te maken? Dat is geweldig! Na een tijdje kan het echter wel voorkomen dat uw fiets behoefte heeft aan een reparatie of een onderhoudsbeurt. Gelukkig kunt u dan gewoon weer terecht bij Van Boxel Tweewielers. Zij hebben namelijk een werkplaats waar vakmensen werken. Neem contact op met het bedrijf om hier een afspraak voor te maken!