Renault1916v
Image default
Eten en drinken

Bar Company

Bar Company maakt ieder event bijzonder

Wanneer je een feest geeft, een evenement organiseert of op een beurs staat mogen de jongens en meisjes van Bar Company daar echt niet aan ontbreken. Of het nou gaat om het maken van de lekkerste koffie, het samenstellen van de meest heerlijke smoothies of het shaken van de mooiste cocktails bij deze toppers kan het allemaal. De jongens en meisjes van Bar Company hebben echt passie voor alles wat ze doen en delen deze passie het liefst met zoveel mogelijk mensen.

De kracht van Bar Company

Om iedere gelegenheid weer uniek te maken met de perfecte drankjes, krijgt iedere opdracht van Bar Company de volste aandacht. Vanaf het eerste contact zorgt een team van tien enthousiaste medewerkers op kantoor dat je het beste advies krijgt en alles tot in de puntjes wordt georganiseerd, zodat je er vanaf de aanvraag al geen omkijken meer naar hebt. Daarnaast bestaat het hart van Bar Company uit de een team van zeventig gespecialiseerde jongens en meisjes met een passie voor smaak en het werken op evenementen. Deze bartenders, barista’s, cocktailshakers en smoothieboys zijn ervaren en getraind in gastheerschap. Ze reizen meer dan 1500 keer per jaar af naar locaties door het hele land om te werken op de leukste feesten en evenementen.

Het uitgebreide assortiment

Het uitgebreide assortiment staat garant voor de beste concepten passend bij iedere gelegenheid en ieder evenement. Dit assortiment bestaat uit zeven verschillende concepten en een loods vol met de mooiste bars en producten. Van de grootste champagnetorens tot de meest gezonde smoothies, en van de mooiste cocktails tot de lekkerste koffies. Door deze diversiteit is er altijd een passend concept dat exact aansluit bij ieders wensen of doelstelling. Ondanks het uitgebreide assortiment, zijn er voor ieder concept echte specialisten in huis. Elke medewerker heeft zijn eigen vakgebied, want een gecertificeerde barista kan niet met flessen drank gooien zoals een cocktailshaker dat kan, en andersom. Ben jij momenteel bezig om jouw feest, evenement of beurs tot in de puntjes te regelen. Kijk dan zeker naar de mogelijkheden bij Bar Company. Zij maken je feest pas echt uniek!

https://www.barcompany.nl/