Renault1916v
Image default
Eten en drinken

Vlees, vis of vegetarisch, kom Grieks eten bij dit gezellige restaurant in Hoeven

U bent op zoek naar een restaurant in Hoeven. Het moet iets speciaals zijn, met een goede sfeer. Ze moeten er zowel vleesgerechten als vegetarische gerechten hebben om aan ieders wensen te voldoen. En het moet lekker zijn natuurlijk. Wat dacht u van Mythos? Een Grieks restaurant in Hoeven waar iedereen terecht kan voor een avond vol heerlijk eten en gezelligheid. Liefhebbers van vlees, vis of vegetarisch kunnen allemaal mee uit eten, want de menukaart is divers. Wat gaat het worden? Iets traditioneel Grieks of een gerecht met een verrassende draai?

Kies uit veelzijdige vleesgerechten

Op het gebied van vlees heeft de Griekse keuken heel wat te bieden. Varkensvlees, rundvlees, lamsvlees of kippenvlees; wat uw favoriete soort ook is, de Grieken hebben er een heerlijk gerecht mee. Zowel op de grill als uit de oven weten ze raad met lekker vlees. In Mythos, een Grieks restaurant in Hoeven, heeft u volop keuze uit vleesgerechten. Misschien denkt u bij het lezen van de woorden ‘vlees’ en ‘Grieks’ wel gelijk aan het bekendste gerecht uit Griekenland: Gyros. Goed nieuws, in het restaurant in Hoeven kunt u kiezen uit verschillende variaties van dit vleesgerecht.

Proef de verrukkelijke vis

Ook met vis is van alles te doen, zo weten de Grieken. In het restaurant in Hoeven bestelt u allerlei soorten vis, heerlijk bereid op bijvoorbeeld de grill. Een heerlijke filet van uw favoriete vissoort bijvoorbeeld, of een lekker gerecht met inktvis. Griekenland is een land met veel kust en visserij, waar ze al eeuwen visgerechten bereiden. Ook tussen de warme en koude voorgerechten staan keuzes met vis. Liefhebbers van lekkers uit de zee zijn dus aan het juiste adres in dit restaurant te Hoeven.

Ontdek verrassend vegetarisch

Vegetariërs Hoeven niets te kort te komen in Mythos. Zij kunnen genieten van een heerlijke pasta of van de groenteschotel; specialiteit van de kok. Ook op het menu van warme en koude voorgerechten staat genoeg zonder vlees of vis, om te genieten van een topgerecht op vegetarische basis