Renault1916v
Image default
Vervoer en transport

Plateauwagen kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe plateauwagen van hoge kwaliteit? Dan ben je bij AanhangwagenDirect.nl bij het juiste adres. Deze partij biedt plateauwagens aan met verschillende mogelijkheden en een goede service. Meer weten over het aanschaffen van plateauwagens bij AanhangwagenDirect.nl? Wij vertellen je er graag meer over in deze blog.

Diverse mogelijkheden

De plateauwagens van AanhangwagenDirect.nl bieden veel mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor plateauwagens met een bruto laadvermogen van 750 kg tot maximaal 3500 kg en baklengtes van 256 cm tot wel 606 cm. Ook zijn er verschillende mogelijkheden wanneer het gaat om de laadvloer hoogte. De plateauwagens worden standaard zonder oprijplaat geleverd, uiteraard is de mogelijkheid er ook om een plateauwagen inclusief oprijplaat te bestellen. Staat jouw ideale plateauwagen er niet tussen? Dan kan je eenvoudig zelf een trailer samenstellen met hun handige configurator.

De voordelen van AanhangwagenDirect.nl

Een plateauwagen van AanhangwagenDirect.nl heeft verschillende voordelen. Deze partij biedt plateauwagens aan van fabrikant EDUARD, deze behoort tot de top van Europese aanhangwagenproducenten. De laadvloeren van deze plateauwagens zijn afgewerkt met een watervaste en duurzame betonplex plaat en is voorzien van verzonken bevestigingsogen om eenvoudig lading te borgen. Ook het bestellen bij AanhangwagenDirect.nl heeft zo zijn voordelen. Plaats je jouw bestelling voor 18:00 uur? Dan wordt hij de volgende dag geleverd. Wanneer de bestelling boven de €50 is dan is de bezorging ook nog eens geheel gratis. Voldoet de plateauwagen niet precies aan de verwachtingen? Dan retourneer je hem kosteloos.

Meer weten over plateauwagens

Heb je nog vragen over plateauwagens of weet je niet zeker welke plateauwagen je nodig hebt? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van AanhangwagenDirect.nl. Zij helpen je graag bij het kiezen van de juiste plateauwagen.

https://www.aanhangwagendirect.nl/