Renault1916v
Image default
Bedrijven

Autobedrijf in Apeldoorn

Je gaat me nooit geloven als ik je vertel wat me laatst is overkomen. Mijn auto was ineens total loss zonder dat ik het doorhad! Laat me vertellen wat er precies gebeurd is en hoe ik het heb opgelost.

Gerammel op de snelweg

Ik reed dus in mijn auto op de snelweg. Een auto die nog niet eens zou oud was hoor. Ik moet ook zeggen dat ik nog nooit echt problemen met deze auto heb gehad. Maar ineens hoorde ik dus wat gerammel, het leek wel uit de motor te komen. Dat leek me niet zo’n best geluid dus ik heb de auto maar stilgezet op de vluchtstrook. Nou, zodra ik de handrem aantrok, donderde die hele motor er uit!

Een nieuwe auto

Nou, toen dat gebeurd was, was het me wel duidelijk dat ik niet meer verder kon rijden en dat ik een nieuwe auto moest hebben. Ik heb me op laten halen, auto weg laten slepen en ben direct naar een autobedrijf in Apeldoorn gereden.

Ik was echt blij verrast toen ik hier aankwam. Ze hebben een zeer uitgebreid aanbod aan automerken staan. Ik heb een mooie Audi uitgezocht, waarvan ik denk dat de motor er wel in blijft zitten. Ik denk dat ik meer kans heb om de loterij te winnen, dan dat me dit nog een keer gebeurd. Hoop ik dan.

Super service

Ik raad echt iedereen aan om bij Autobedrijf Weijers een occasion te kopen. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en ik had binnen de kortste keren een prachtige occasion om weer mee over de snelweg te rijden.

Dus ben jij op zoek naar occasions in Apeldoorn? Zorg er dan voor dat je even langs gaat bij Autobedrijf Weijers. Dat ga ik zeker weer doen mocht mijn auto onverhoopt weer total loss raken!

https://www.weijers.nl/