Renault1916v
Image default
Bedrijven

Zo vind je de beste garage in jouw omgeving!

Maak gebruik van google

Als je woonachtig bent in Eindhoven en je bent opzoek naar een goede garage, dan is waarschijnlijk het eerste dat je intypt in Google “garage Eindhoven”. Echter, door dit te doen krijg je zoveel resultaten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Probeer daarom specifieker te zoeken en met name te kijken op onafhankelijke reviewpagina’s. Uiteraard zijn reviews geschreven door mensen en dus subjectief. Hierdoor zullen de beoordeling nooit helemaal accuraat zijn en zullen er hoogstwaarschijnlijk ook onterechte, negatieve recensies op staan. Probeer daarom te zoeken naar de rode draad, in de zin van vaak terugkomende opmerkingen over een bepaalde garage. Als er bijvoorbeeld dertig mensen klagen over bijkomende kosten van de apk of grote beurt, dan kan je hier extra bedacht op zijn of verder zoeken naar een andere garage.

 

Vraag vrienden en familie

Misschien is er wel iemand in je familie of vriendenkring die verstand heeft van auto’s of iemand kent met een garage. Op deze manier kun je veel kosten besparen en ben je vooraf bedacht op de kosten van bijvoorbeeld een apk. Kleine werkzaamheden zouden zij jou bijvoorbeeld bij kunnen helpen, zodat deze al niet meer door de garage hoeven te worden uitgevoerd. Daarbij: als zij jou een garage aanbevelen, dan betekent dit dat zij daar in het verleden goede ervaringen mee hebben gehad. Hiermee verklein je de kans dat je opgelicht wordt met zelfverzonnen reparaties en vervangingen.

 

Prijzen standaard werkzaamheden

Door te vragen naar de prijzen van standaard werkzaamheden zoals een apk of grote beurt, krijg je een algemeen beeld van de kosten van de garage. Ook hierbij kun je weer gebruik maken van Google. Zoek bijvoorbeeld naar “kosten apk keuring Eindhoven” of “goedkope apk keuring Eindhoven” om een algemeen beeld en overzicht te krijgen van de verschillende garages met de betreffende kosten. Uiteraard kan je in eerste instantie ook zoeken naar apk keuring Eindhoven. Door dit laatste te doen zie je gelijk welke garages hoog staan in Google en wat voor reviews die specifieke garage heeft. Het is wel altijd belangrijk om in je achterhoofd te houden dat het beter is om iets meer te betalen voor een kwalitatief goede apk, dan om hierop te bezuinigen en er achteraf achter komen dat er het een en ander mis is met het voertuig.