Renault1916v
Image default
Bedrijven

Wist jij dit al over LinkedIn?

LinkedIn is een online platform voor zakelijke netwerken. Het verbindt professionals. Het is ook een online cv en visitekaartje waar mogelijke zakenpartners en potentiële klanten of werkgevers u kunnen vinden en contact met u kunnen opnemen. Maar niet alleen dat. Dit is ook een krachtig kanaal om jezelf als expert te omschrijven. Dit is een onvermijdelijk onderdeel van uw digitale strategie en het is een bijna eindeloze bron van hoogwaardige professionele informatie. De website heeft wereldwijd meer dan 600 miljoen registranten, waaronder 2,9 miljoen in België en 6,9 in Nederland (2018). Uiteindelijk gaat het dus om het uitbreiden van je netwerk. Al je echt serieus bent kun je zelfs LinkedIn connecties kopen. LinkedIn connecties kopen is ook niet bepaald duur.

 

Wie gebruikt het zoal?

LinkedIn is waardevol voor zelfstandigen, eigenaren van kleine bedrijven, iedereen die op zoek is naar zakenpartners of werknemers, klanten, sprekers of consultants. Maar dit geldt ook voor mensen die werk zoeken, op zoek zijn naar betere functies, stagetaken, afstudeeropdrachten. LinkedIn is een netwerk van professionals. Het wordt veel gebruikt door ondernemers, recruiters, zelfstandigen zonder personeel, universiteiten en andere scholen.

  

Je kunt ook in groepen terecht komen

De LinkedIn-groep biedt een plek voor professionals in dezelfde branche of met vergelijkbare interesses om hun inzichten en ervaringen te delen, suggesties te vragen en waardevolle contacten te leggen. U kunt zoeken naar de groep waar u lid van wilt worden (registreren). U kunt ook groepen starten (aanmaken) voor specifieke onderwerpen of branches. Als groepslid kunt u deelnemen aan gesprekken, vragen en antwoorden stellen en berichten sturen naar andere groepsleden.

 

https://web-wings.nl/