Renault1916v
Image default
Bedrijven

Houten deuren of stalen deuren

Houten deuren of stalen deuren van van den Berg Bedrijfsdeuren

Of u nu op dit moment op zoek bent naar een nieuw bedrijfspand of een bestaand pand, kenmerken die altijd over het hoofd worden gezien, kunnen een pand altijd uniek maken. Het bepaalt de sfeer van uw bedrijf en is een van de eerste kenmerken die elke bezoeker tegenkomt. De gekozen deur voor de organisatie is zowel functioneel als esthetisch. Het materiaal dat u voor de deur van van den Berg Bedrijfsdeuren kiest, moet schokbestendig zijn en ziet er natuurlijk modieus uit. Staal en hout zijn standaardmaterialen omdat het betrouwbare en duurzame keuzes zijn.

Let op het projectbudget

De kosten van een deur zijn afhankelijk van verschillende andere factoren. Welk materiaal u ook kiest, u wilt een deur vinden met een nauwsluitend kozijn en een energiebesparende kern. Het uiterlijk en de sterkte van houten deuren hebben een prijs, maar ze zijn vatbaar voor bederf, afbladderen en kromtrekken en verliezen na verloop van tijd hun thermische isolatie-eigenschappen, terwijl stalen deuren het tegenovergestelde doen.

Fraaie condoor deuren

Condoor deuren hebben een speciale kleefstof of thermische isolatielaag om warmte- en koude overdracht te minimaliseren. Ze hebben nauwelijks duur onderhoud nodig. Op de lange termijn bespaart dit u veel onderhoudskosten. Stalen deuren hebben over het algemeen een hogere energie-efficiëntie dan hout omdat ze een hogere isolatiewaarde hebben.

Onderhoud van de deur

Stalen toegangsdeuren hebben minder onderhoud nodig om de deur in goede staat te houden, maar ze moeten wel regelmatig opnieuw geverfd worden om het staal tegen vocht te beschermen, anders kan het roest veroorzaken. Houten deuren moeten meestal om de één à twee jaar worden opgeknapt en moeten volledig bedekt zijn, inclusief de zijkanten, boven- en onderkant.

https://berg-bedrijfsdeuren.nl/