Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

Wilt u beginnen met elektronisch roken?

Beginnen met elektronisch roken kan een goede keuze zijn als u wilt stoppen met het roken van tabak. Een normale sigaret bevat namelijk allerlei schadelijke chemische stoffen, zoals teer. In een E sigaret zitten deze stoffen niet. Wel bevat een elektrische sigaret, net zoals een normale sigaret, nicotine. Echter heeft u de mogelijkheid, bij een elektrische sigaret, om het nicotinegehalte af te bouwen. Bij de E-liquids die gedampt worden zijn namelijk verkrijgbaar met verschillende nicotinegehaltes en dat geeft u het voordeel om de verslaving af te bouwen.

Het is goed om te weten dat er verschillende soorten elektrische sigaretten zijn. Er zijn E-sigaretten die op een traditionele sigaret lijken, zoals de wegwerp E-sigaret en er zijn complete startersets.

Complete startersets

Wilt u een E sigaret kopen? Dan kan een complete E sigaret starterset een optie voor u zijn. Niet alleen voor beginnende dampers is dit een interessante optie, maar ook voor ervaren dampers. Een starterset is een compleet pakket inclusief mod (batterij), clearomizer en bijbehorende coils en laadaccessoires. Hiermee kunt u gelijk beginnen met dampen zonder te hoeven nadenken welke onderdelen u allemaal moet kopen. Is er een onderdeel versleten? Geen probleem. Dan kunt u dit onderdeel gemakkelijk vervangen, want alle producten zijn ook los aan te schaffen.

U kunt ook de dampbeleving zelf vormgeven

Wilt u liever de dampbeleving zelf vormgeven in plaats van een complete starterset te kopen? Dan kunt u een box mod kopen. Een box mod is een is een instelbare batterij met vele functies. Een box mod biedt de damper een ruime keuze in vermogen (spanning), instelbaarheid en werkmodi. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren kunt u daarbij een passende clearomizer en bijbehorende coils kopen. Dit heeft als voordeel dat u zelf compleet de dampervaring kunt bepalen.

Vroeger was het zelf samenstellen van een E-sigaret alleen weggelegd voor ervaren dampers, maar tegenwoordig kunnen beginnende dampers dit ook. Er zijn naast geregelde, mechanische en sub-ohm mods nu ook eenvoudige box mods. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de beginnende damper en zijn makkelijk instelbaar.

 

https://www.slimroken.nl/