Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

Een spannende escape room als ideaal bedrijfsuitje in Veghel

Staat er een bedrijfsuitje op de planning en ben je op zoek naar een geschikte locatie in Veghel? Wat dacht je van een escape room? The Space neemt je terug in de tijd van de Koude Oorlog. In 1983 is de Koude Oorlog op het hoogtepunt. In dit jaar worden er namelijk kernrakketten Nederland ingereden. En laat dat nu net in Veghel zijn. Aan jullie de taak om te achterhalen waar de rakketten gestationeerd worden en deze gebeurtenis tot een goed einde te brengen. Hier is goede samenwerking, communicatie en lef voor nodig. Een gezellig teambuilding uitje in Veghel waar jullie als groep sterker uitkomen.

Welk verhaal kies jij tijdens de teambuilding activiteit in Veghel?

Tijdens de Koude Oorlog speelde er van alles. Daarom heb je de keuze uit twee escape rooms tijdens dit teambuilding uitje in Veghel. De eerste heet ‘The Launch’. Als Amerikaanse soldaat is het jouw taak om de 25 meter hoge raket binnen 60 minuten te lanceren. Bij ‘The Sabotage’ ben je een Russische spion die inbreekt in de zwaar beveiligde Amerikaanse raketbasis om de boel te saboteren. Kom je tijdens het bedrijfsuitje in Veghel met meer dan 10 personen? Dan worden er teams gemaakt die tegen elkaar gaan strijden in de battle ‘Sabotage the Launch’.

Sluit het bedrijfsuitje in Veghel af met een pubquiz of bierproeverij

Na de spannende strijd in de escape room, hebben jullie vast trek gekregen. The Space biedt diverse arrangementen aan. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue diner, pubquiz en een bierproeverij. Om het bedrijfsuitje helemaal compleet te maken, is het zelfs mogelijk om te overnachten in Veghel. Bekijk de verschillende arrangementen voor jullie teambuilding event in Veghel online en maak je keuze. Vergeet niet om van tevoren een reservering te maken. Ben jij al klaar om de strijd aan te gaan?

Gerelateerde artikelen

Waarom steeds meer mensen een caravan kopen bij dealers in Brabant

Bij deze expert vindt u een ruim assortiment aan campers en caravans

Met een stoner box kom je niks tekort