Renault1916v
Image default
Bedrijven

Welk glas moet u gebruiken voor uw ramen – Van de Akker Glas

Welk glas moet u gebruiken voor uw ramen

Glas is er niet alleen om uw huis te vullen met licht. Het moet ook voldoen aan eisen zoals eisen zoals warmte-isolatie, geluidsisolatie en inbraakbeveiliging. Inmiddels zijn er een groot aantal verschillende glascombinaties die worden gebruikt voor de raamconstructie. Bij deze glaszetter in Geldrop zullen ze u uitleggen waarom de U-waarde (warmteoverdrachtscoëfficiënt) vooral belangrijk is voor de warmte-isolatie van uw woning. Hoe lager deze waarde is, hoe beter de isolatie van het glas.

Goede beglazing beschermt u tegen weer en wind

Beglazing wordt vooral gebruikt daar waar licht en/of warmte een belangrijke rol speelt, zoals in woningen, appartementen, winkels, op balkons… Passend bij het uiterlijk van uw gebouw kan glaszetter Geldrop de volledig glazen systemen naar wens combineren met andere materialen. Met hun hoge warmte-isolatiefactor helpen ze om energiekosten te verlagen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, beveiliging… glaszetter Geldrop installeert uw beglazing met getest beslag en berekende glasdikte in een grote verscheidenheid aan ontwerpen.

Een breed assortiment van de hoogste kwaliteit

Deze glaszetter in Venlo biedt beglazing van de hoogste kwaliteit zowel voor binnen als voor buiten. Een glazen wand of deur geeft uw ruimte een moderne uitstraling, omdat het staat voor openheid en transparantie. Voor de vormgeving laten de experten van glazenzetter Venlo zich volledig leiden door uw wensen.

Dienst voor nood-beglazing en reparaties

Glasbreuk kan vele oorzaken hebben. Een storm, een inbraak of rondvliegende voorwerpen kunnen gemakkelijk ruiten, glazen deuren en overkappingen vernielen. Een professionele herstelling moet zo snel mogelijk worden uitgevoerd, want gebroken glas kan leiden tot ernstige ongevallen waarvoor u als eigenaar aansprakelijk bent. Bovendien bieden open ruiten vrije toegang tot uw kamers voor ongenode bezoekers. Glaszetter Venlo maakt voor u de nodige afspraken met uw verzekering, zodat de schade zo snel als mogelijk hersteld is.

https://akkerglas.nl/