Renault1916v
Image default
Bedrijven

Weer leven in de relatie blazen met relatietherapie Den Haag

Pak problemen in de relatie aan

Een relatie kan scheuren naar verloop van tijd vertonen naarmate u en uw partner langer samen zijn. Er kunnen vele oorzaken ten grondslag liggen aan relatieproblemen. Het kan zijn dat u of uw partner gevoelens voor een ander ontwikkeld, u conflicten en discussies heeft met uw partner omtrent financiën of kinderen, u te ver verwijderd raakt van uw partner of dat er geen gevoelens meer lijken te zijn. Bij deze problemen is het niet altijd te laat. Relatietherapie Den Haag kan helpen om problemen in de relatie gezamenlijk op te lossen.

Vakkundige hulp

Messersmid relatietherapie kan ervoor zorgen dat u en uw partner zich bewust worden van bepaalde patronen en gewoontes in de relatie. U leert keuzes maken en uw communicatieve vaardigheden in de relatie te verbeteren. Dit gaat door middel van gesprekken tussen jullie en de therapeut. Maar ook opdrachten zoals rollenspellen, visualisaties van bepaalde gebeurtenissen die in scene worden gezet en het praten met elkaar zijn onderdelen van de therapie. Met huiswerk kunt u thuis opdrachten direct in de praktijk toepassen samen met uw partner.

Relatietherapie Den Haag voor een nieuwe start

De therapeut benaderd u en uw partner op een respectvolle manier zodat er langzamerhand weer lichtpuntjes ontstaan in de relatie. Er wordt gezocht naar de essentie van de relatie en de problemen. Het kan in het begin best spannend zijn. Hier houdt de therapeut rekening mee door een rustige benadering met veel respect. Messersmid Relatietherapie richt zich onder andere op mindfulness, geweldloze communicatie, Emotionally Focussed Couple Therapy/EFT, cliëntgerichte therapie en nog veel meer technieken afhankelijk van het probleem.

Tarieven relatietherapie

Totaal betalen jullie 189 euro per uur aan relatietherapeutische sessies. Iedere sessies is ongeveer twee uur voor nodig. Het totaal aantal sessies is ongeveer tien. Deze tarieven gelden tevens voor psychosociale therapie.

https://www.vangaalenhoveniers.nl/