Renault1916v
Image default
Vakantie

Weekendje weg? Winterdeal Van der Valk!

De koudste tijd van het jaar komt er weer aan. De dagen worden korter, de temperaturen dalen en de kans op sneeuw is groot. De winter staat weer voor de deur. Deze tijd van het jaar staat bekend om gezelligheid. Denk aan de lichtjes buiten, de gezellige feestdagen en een warme kop chocolademelk. In de winter zijn er genoeg activiteiten te doen voor zowel jong als oud. Ga bijvoorbeeld een dagje naar de Efteling, die in de winter geheel omgetoverd is tot een sprookjesachtig Winter Efteling. Of kies ervoor om te schaatsen of een wandeling te maken door de mooie winterse landschappen. Deze activiteiten kunt u gemakkelijk combineren met een heerlijk diner of overnachting. Een plek waar u heerlijk kunt samenkomen met familie of vrienden is bij Van der Valk.

Van der Valk biedt een groot aanbod aan winterarrangementen, waardoor u in deze tijd van het jaar kan genieten van elkaars gezelschap. Boek bijvoorbeeld het 3=2 winterarrangement waarbij u geniet van 3 nachten, terwijl u maar voor 2 nachten betaald. Van der Valk heeft het hele jaar door seizoensgebonden arrangementen. In de maanden december, januari en februari biedt Van der Valk het Hartje Winter arrangement aan. U kunt genieten van een enkele of meerdaagse overnachting in het hotel inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. In de avond kunt u gebruik maken van het 3-gangendiner, waarin ambacht en seizoens- en streekproducten centraal staan. Wilt u zichzelf helemaal in de watten leggen? Verschillende hotels hebben een spa & wellness center waar u helemaal tot rust kunt komen. Geniet in de sauna of kies voor een behandeling in een van de beautysalons.

Wilt u graag genieten van het Hartje Winter arrangement of een andere winterdeal bij Van der Valk? Neem dan een kijkje op de site en geniet van de mooie wintermaanden.

https://www.valkverrast.nl/