Renault1916v
Image default
Vakantie

In vastgoed investeren op een vakantiepark is gemakkelijk en veilig

In vastgoed investeren brengt altijd een bepaalde mate van risico met zich mee. Wat als u er geen inkomsten uit kunt genereren, of als u geen vaste huurders kunt krijgen? Ook investeren in aandelen is risicovol en spaarrekeningen leveren op dit moment bijzonder weinig op. Heeft u geld gespaard, dan denkt u misschien dat het beter is om dit in een sok onder de matras te plaatsen totdat er een betere kans langskomt. Deze kans is er nu, want u kunt in vastgoed investeren via een vakantiepark.

Gemakkelijk in vastgoed investeren

Als u een recreatiewoning aanschaft via Center Parcs Vastgoed, dan heeft u nadat de aankoop rond is de zwaarste taak afgerond. Vanaf dat moment zal het park namelijk zelf zorgen dat er huurders komen, dat het huisje wordt schoongemaakt en dat deze wordt onderhouden. Eigenlijk heeft u er zelf geen omkijken naar een kunt u van de naam van het park gebruik maken om inkomsten te genereren. U gaat met het park een overeenkomst aan waarin duidelijk wordt vastgelegd hoeveel u per kwartaal zal ontvangen. Verder neemt het park alles van u over en wordt u begeleid vanaf het moment dat u interesse toont totdat de overeenkomst ten einde komt.

Veilig investeren in een recreatiewoning

Deze manier van investeren in vastgoed is bijzonder veilig, omdat u van het park een garantie krijgt van een bepaald inkomen. U krijgt elk kwartaal een bepaald percentage van de huuropbrengsten en dat krijgt u 100% uitbetaald, ongeacht de bezetting van het huisje of de uitgaven die gemaakt moeten worden. Dit is dus een investering waarmee u zekerheid heeft en waarmee u van tevoren al uit kunt rekenen hoeveel het u op zal brengen. Er zijn weinig andere vastgoed investeringen waarvan u zo risicoloos en zorgeloos kunt profiteren.

https://www.centerparcs-vastgoed.be

Gerelateerde artikelen

Weekendje weg? Winterdeal Van der Valk!

Een vouwwagen kopen voor jouw volgende vakantiebestemming

Grote kampeer- en campingwinkel met uitgebreid assortiment