Renault1916v
Image default
Woning en Tuin

Wat doet een vijvernet?

Heb je een vijver en liggen daar ook geregeld takken, bladeren en andere dingen in? Dit wil je het liefst natuurlijk niet hebben. Een vijvernet is hier de perfecte oplossing voor. Door middel van een vijvernet bescherm jij je vijver, zodat alles uit het water wordt gehouden. Daarnaast biedt een vijvernet bescherming tegen andere dieren. Zo blijft jouw vijver schoon en zijn jouw vissen veilig!

Een schone vijver is belangrijk

Het beschermen van jouw vijver is een belangrijke taak. Doordat er bladeren in het water komen, ontstaat er algengroei, want er kunnen verkeerde stoffen in het water terecht komen. Dit wil je niet aangezien dit niet goed is voor de gezondheid van de vissen. Met een vijvernet komen er geen bladeren in het water en hierdoor wordt het water niet ongezond. Het is dus voor iedereen met een vijver aan te raden om een vijvernet aan te schaffen.

Soorten visnetten

Bij Nettenshop kun je terecht voor een kwalitatief goed vijvernet. Ze bieden twee verschillende soorten vijvernetten aan: de dropvormige maas en de vierkante maas. De vierkante maas is gemakkelijker te spannen dan de dropvormige maas. Daarnaast beschikt de vierkante maas ook over een randtouw. Neem een kijkje op de webshop om erachter te komen welke soort het beste bij jouw vijver past.

Bestellen bij Nettenshop

Als eigenaar van een vijver wil je natuurlijk zo snel mogelijk een vijvernet dat goed past. Bij Nettenshop verrichten ze maatwerk, hierdoor duurt het ongeveer 10 dagen voordat je jouw net in huis hebt. Wil je de levering binnen 48 uur hebben? Kies dan voor spoedlevering. Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij geven advies over alle neten. Heb je nog ergens anders een net voor nodig? Het assortiment van Nettenshop beschikt ook over onder andere zwembadzeilen, afdekzeilen en sportnetten.

https://www.nettenshop.nl/