Renault1916v
Image default
Bedrijven

Vriesopslag en distributie

Heeft u een Japans of Mexicaans restaurant waarvoor de grondstoffen van buiten Europa komen? Dan wilt u deze graag opslaan in een vrieshuis dat gelegen is nabij Schiphol en de havens. Zodra uw producten hier aankomen, staat Frigo Group logistics klaar om deze naar onze vries opslag in Nieuw-Vennep te transporteren. Al jarenlang vertrouwen grote en kleine ondernemingen op Frigo Group voor de diepvries opslag van verschillende soorten voedingsmiddelen. Met twee grote vrieshuizen is er altijd plek voor uw producten, of het nu om een paar pallets gaat of een grote hoeveelheid.

Gekoeld transport

Frigo Group neemt u graag alle stappen van het distributieproces uit handen. Wij verzorgen de opslag van uw producten, maar ook het gekoeld transport naar onze vrieshuizen toe en van onze vrieshuizen naar de eindbestemming. Op deze manier heeft u slecht een enkele partner nodig en weet u zeker dat alles goed geregeld is. Frigo Group werkt met een team van gedreven mensen die getraind zijn om uw producten met de grootste zorg te behandelen. Wij werken volgens de laatste kwaliteitseisen, om de kwaliteit van uw producten hoog te houden. Ook onze vrachtwagenchauffeurs leveren een belangrijke bijdrage aan dit proces.

Diensten op maat

Als klant van Frigo Group kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en diensten op maat. Wij vinden uw wensen en verwachtingen belangrijk en houden de lijnen kort voor een optimale samenwerking met de beste resultaten. U houdt zich bezig met het produceren van uw producten, en wij regelen de rest. Wilt u weten wat onze klanten van ons vinden? Lees dan de recensies op onze website. Als u vragen heeft, of graag meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u wat we voor u kunnen betekenen. Uw producten zijn bij Frigo Group in goede handen!

http://www.frigogroup.com/