Renault1916v
Image default
Vakantie

Leuke kortingen voor vakantieparken met subtropisch zwembad

Hoewel de eerste zonnestralen pas net zijn doorgekomen, is dit wel dé tijd om te kijken naar de ultieme zomer vakantiebestemming. Heb je ook al zin om er lekker op uit te trekken, te genieten van de rust en uiteraard van je gezin? Hoe fijn is het dan om uit te rusten bij een park met subtropisch zwembad? Je kids zijn lekker aan het spelen terwijl jij ondertussen geniet van het lekkere weer, een ligbed en af en toe een lekkere duik neemt. Er zijn vele vakantieparken in Belgie en Nederland voorzien van luxueuze zwemparadijzen. Ben je er al klaar voor?

Tropische beleving bij Center Parcs

Een vakantiepark met subtropisch zwembad is niet alleen heel erg rustgevend maar ziet er ook nog eens geweldig uit. Zodra je de koepel binnenstapt van het Aqua Mundo zwembad van Center Parcs zul je versteld staan. De makers van de zwembaden van Center Parcs hebben de term ‘subtropisch’ wel heel letterlijk genomen. Zodra je binnenkomt, waan je je in een echte tropische jungle. Er zijn veel glijbanen, een wildwaterbaan en genoeg plekken om te zitten en uit te rusten zodat je even bij kunt komen van alle indrukken. Je kunt hier niet alleen zwemmen, maar ook surflessen volgen, babyzwemmen en watergames spelen. Er zijn leuke kortingen voor iedereen die graag een keertje wilt genieten van deze subtropische belevenis. Zo kun je korting sparen bij de Albert Heijn en bij Aqua Mundo Het Heijderbos kun je zelfs genieten van korting tijdens een studiedag van de kinderen. Het enige wat je hoeft te doen, is aan te tonen dat het daadwerkelijk om een studiedag gaat en jij gaat lekker zwemmen met een leuke korting. 

Subtropisch plezier voor de hele familie

Behalve bij Center Parcs kun je bij de parken van Landal GreenParks ook genieten van de suptropische belevenis. Bij Landal de Lommerbergen reis je niet alleen voor de natuur af naar Limburg maar ook voor de waterpret. Voor de allerkleinsten is er het Kids Junglebad en voor de ouders de whirlpool of het grote bad. Ook zijn er diverse glijbanen waar iedereen zich zal vermaken. Met de zwembaden in De Lommerbergen is er subtropisch plezier voor de hele familie. Jij kunt nu ook samen met je kids genieten van leuke aanbiedingen waardoor het nog wat leuker wordt er een dagje op uit te gaan om te genieten van de waterpret. Behalve Landal de Lommerbergen vind je ook een zwembad in Landal park Het Vennenbos. Dit tropische zwembad geeft zwempret voor de hele familie. Waar de kleintjes genieten van het KinderDoeBad kun jij lekker relaxen onder een infraroodsauna of uitrusten in het kruidenbad. Je kunt ook lekker actief bezig zijn door kennis te maken met verschillende watersporten. Bij Landal vind je vaak zelfs een speciale subtropische korting.

https://parkaanbiedingen.nl/