Vlonderplanken voor het perfecte terras

Vlonderplanken hebben diverse functies. Deze kunt u bijvoorbeeld perfect gebruiken voor uw buitenterras of voor uw balkon. De planken zijn in allerlei kleuren en varianten verkrijgbaar. Zo heeft u de keuze uit een lichte tint, maar zijn er ook donkere tinten verkrijgbaar met geïmpregneerde elementen, waardoor de look van de vlonderplank langer mooi blijft. Wilt u hardhout als een extra stevige optie, of kiest u toch voor de uitstraling van een gladde vlonderplank? Geef een impuls aan uw tuin en kies voor een terras met unieke vlonderplanken voor een fraai afgewerkt resultaat.

De mogelijkheden in vlonderplanken

Een zogenaamde vlonder laat u niet dagelijks leggen en daarom is het belangrijk om u goed in te lezen. Welke keuzes heeft u? Een zeer divers assortiment betekent dat u talloze mogelijkheden heeft om een stijlvol geheel te creëren. Zo bestaan er gladde vlonders, maar ook varianten met een klassieke groef. Duurzaamheid van het hout is erg van belang en daarom zijn alle vlonderplanken voorzien van een FSC keurmerk. In combinatie met impregnatie van het oppervlak zal het terras of de aanlegsteiger langer van de hoogst mogelijke kwaliteit blijven. Dit ziet u duidelijk terug in de sfeer en stijl aan de buitenzijde van uw woning.

De installatie van uw terras

Waar wilt u de vlonder gaan leggen? Laat u informeren over de beste plekken in uw tuin. Een aanlegsteiger is in combinatie met een vlonder bijvoorbeeld ook ideaal als terras te gebruiken. Denk bij de kwaliteit tevens om de dikte van het hout; hoe dikker het hout, des te minder fundering u nodig heeft. Voor de optimale installatie van uw vlonder en het langste plezier kunt u het beste gebruikmaken van professioneel advies. Bij Houthandel van Wanrooij komt u alles te weten over de unieke mogelijkheden in vlonderplanken en de functie voor uw tuin.

http://www.houthandelvanwanrooij.nl

Auteur