Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

De fietsenmaker van Breda voor sportieve en recreatieve fietsers

Is uw fiets aan onderhoud toe? Kom dan langs bij de fietsenmaker in Breda die echt hart heeft voor zijn werk. Bij Bikes 2 Enjoy heeft u de mogelijkheid om naast het repareren van de onderdelen die daar aan toe zijn, te kiezen voor een onderhoudsbeurt. Bij deze fietsenwinkel heeft u keus uit drie verschillende onderhoudsbeurten waarbij de goedkoopste gaat van het controleren van uw fiets en onderdelen opnieuw afstellen en de duurste is een volledige onderhoudsbeurt. Hierbij demonteren ze zelfs uw hele fiets en smeren ze deze alvorens ze hem weer monteren.

Laat uw fiets ombouwen naar een E-bike

Naast het repareren van fietsen, heeft u in deze speciaalzaak ook de mogelijkheid om uw fiets te laten ombouwen. Namelijk van een gewone fiets naar een elektrische fiets. Een elektrische fiets is een makkelijk, goedkoop, flexibel en zelfs milieuvriendelijk vervoersmiddel. Het voordeel van een omgebouwde elektrische fiets is dat deze over het algemeen ook lichter is dan een E-bike die uit de fabriek komt. Dit is natuurlijk erg prettig als u de fiets mee wil nemen om buiten Breda te gaan fietsen. Deze fietsenmaker in Breda biedt u ook ombouwsets aan, waardoor u de mogelijkheid heeft om zelf uw fiets om te bouwen.

Koop uw fiets bij de fietsenmaker in Breda

Heeft u geen fiets of is uw huidige fiets hoognodig aan vervanging toe? Kies er dan voor om een nieuwe fiets te kopen. Bij deze fietsenmaker heeft u keus uit verschillende stadsfietsen en racefietsen. Het maakt dus niet uit of u uw fiets heel af en toe gebruikt, dagelijks voor het woon-werk verkeer of dat u op zoek bent naar een racefiets. Bij deze fietsenwinkel, die u vindt vlak buiten het centrum van Breda, vindt u zeker wat u zoekt. Ga daarom eens langs bij Bikes 2 Enjoy. Ze zijn vijf dagen per week geopend.

https://bikes2enjoy.nl