Renault1916v
Image default
Eten en drinken

Lekker puck spreadcheese op brood smeren

Het is heerlijk om voor ontbijt wat puck spreadcheese op brood te smeren en dan er lekker van smullen. Je kunt puck spreadcheese ook als tussendoortje op een cracker smeren of op een lekker stokboord.

Wat is het?

Puck spreadcheese is een smeerkaas dat in veel verschillende smaken komt. Spreadcheese is dan ook het Engelse woord voor smeerkaas en Puck is de naam ervan. Het is dus een internationaal merk van smeerkaas en het word dan ook over de hele wereld verkocht. Je kunt het dan ook in de Nederlandse supermarkten kopen waar je de keuze hebt uit verschillende smaken van puck spreadcheese.

Online bestellen

Je kunt puck spreadcheese ook online bestellen en het thuis laten bezorgen. Online boodschappen doen is dan ook iets wat steeds meer Nederlanders doen omdat ze het te druk hebben of ze doen het gewoon voor het gemak. Ze kunnen zo boodschappen doen wanneer ze willen of het nou dag of nacht is. De klant kiest ook zelf de tijdstip en dag uit voor het bezorgmoment. De meeste online winkels bezorgen hun boodschappen tot aan de deur maar er zijn ook een aantal zoals Albert Heijn bijvoorbeeld dat het zelfs tot in de keuken bezorgen.