Vis in blik is goed voor uw gezondheid en dat van uw baby

Een gezond voedingspatroon bevat vis. Daarom wordt het ook aangeraden om minimaal twee keer per week vis te eten. Hierbij maakt het niet uit of het om verse vis of vis in blik gaat. Waarom vis gezond is? Vis bevat veel omega 3. Vooral vette vis zoals zalm, sardines, haring, makreel en ansjovis bevatten veel omega 3-vetzuren. Omega 3 verkleint de kans op hart- en vaatziekten en is goed voor uw weerstand. Bovendien is het eten van het visvetzuur docosahexaeenzuur, heel goed tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Dit zuur is namelijk heel gezond en belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen en het netvlies van de baby.

Meer gezonde voedingsstoffen uit vis

Naast omega 3 bevat vis ook veel vitamines en mineralen. Zo is vis rijk aan vitamine A; dat goed is voor de huid, de ogen en belangrijk voor groei en weerstand. Ook vitamine B12 komt veel in vis voor. Deze vitamine is belangrijk voor het aanmaken van rode bloedcellen en een goede werking van het centrale zenuwstelsel. Vis is dus heel gezond en met de vis in blik van Deepblue kunt u eindeloos variëren. Deze vis wordt na vangst binnen 24 uur (en vaak nog sneller) verwerkt, waardoor de smaak, de vetzuren, vitamines en mineralen goed behouden blijven. Zo zet u elke week eenvoudig iets lekkers én gezonds op tafel.

Welke vis gaat u serveren?

Deepblue heeft veel soorten vis in blik. Zo zit er voor iedereen iets smakelijks tussen en kunt u elke week iets anders op tafel zetten. Kies onder andere uit:

  • Zalm
  • Tonijn
  • Haring
  • Ansjovis
  • Sardines
  • Markreel

Duurzaam en verkrijgbaar bij de lokale supermarkt

Deepblue heeft oog voor natuur en duurzaamheid. Vanaf januari 2020 heeft dit bedrijf dan ook het duurzaamste vis-merk van Nederland op de tonijnfilet in blik op de verpakking staan. Bovendien is alle vis in blik verkrijgbaar bij elke supermarkt in Nederland. Zo wordt genoeg vis eten wel heel gemakkelijk!

https://deepblue.nu/

Auteur