Renault1916v
Image default
Eten en drinken

Kom de lekkerste burger proeven in dit burger restaurant

De lekkerste burgers vindt u bij het gezelligste burger restaurant in Spakenburg, Antonio’s Eethuys. Niet alleen is dit een ontzettende gezellige plek om samen met vrienden of familie bij te kletsen, onder het genot van een heerlijke burger, kan uw dag niet meer stuk! De gezellige en intieme sfeer in combinatie met het uitgebreide menu zorgen ervoor dat er voor iedereen wat wils is! Met een keuze uit meer dan tien verschillende burgers, ontdekt u gegarandeerd nieuwe smaken. Kies voor een echte klassieker of verrijk uw smaakpapillen met een onverwachte smaak.

Ontdek nieuwe smaken bij dit gezellige burger restaurant

Bent u al een tijdje op zoek naar een goed burger restaurant? Kom dan zeker eens langs bij Antonio’s Eethuys in Spakenburg. In dit prachtige vissersdorpje vermaakt u zich zeker een dag! En hoe kunt u de dag nou beter afsluiten dan met een heerlijke burger! Bij dit gezellige restaurant worden alle burgers zelf gemaakt. Hiervoor wordt een speciale houtskooloven gebruikt zodat de smaken nog lekkerder worden. Geniet van een echte klassieke burger of ga voor een chiquere variant met truffel en Parmezaanse kaas. Lekkerder kan haast niet! Natuurlijk wordt ook aan alle vegetariërs gedacht met een overheerlijke vegetarische burger. Bezoek binnenkort dit burger restaurant en ga met een voldaan gevoel naar huis!

Online of telefonisch reserveren is mogelijk

Burger restaurants worden steeds populairder en dit is natuurlijk ontzettend logisch. Wie geniet er nu niet van een in houtskooloven gebakken burger? Ook als u met een grote groep wilt komen eten, kunt u bij dit restaurant terecht. Neem telefonisch contact op en laat weten wat uw wensen zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om via de website een reservering te plaatsen. Zo weet u zeker dat er plek is en kunt u gegarandeerd van een overheerlijke burger komen genieten! Wacht dus niet langer.

http://www.antonios-spakenburg.nl/