Renault1916v
Image default
Bedrijven

Verkeersboete gekregen bij het rijden door rood licht?

Je bent niet de enige. Rond de 130.000 mensen per jaar krijgen een boete vanwege het negeren van het stoplicht. Het is dan ook geen wonder dat het aantal ongelukken met letsel door rood licht  rijden steeds toeneemt. Rijden door rood licht is niet alleen gevaarlijk, het is ook illegal. Als je betrapt wordt op het negeren van een stoplicht, kan je een boete krijgen van € 140.

Wanneer krijg je een verkeersboete bij het negeren van het Rode licht?

Als je wordt betrapt op het negeren van een stoplicht, kan je een boete krijgen van € 140. Rijden door rood licht is niet alleen gevaarlijk, het is ook illegaal. Als je een ongeluk veroorzaakt door het negeren van het Rode licht, kan je aangeklaagd worden wegens verkeersdelict. Rijden door rood licht is dus niet iets om lichtzinnig over te doen.

Hoe kun je voorkomen dat je een boete krijgt bij het rijden door rood licht?

Het beste is natuurlijk om gewoon te stoppen als het Rode licht aangaat. Als je toch een boete krijgt, is het belangrijk om kalm te blijven en je rechten te kennen. Je hebt namelijk het recht om in bezwaar te gaan tegen de boete. Als je denkt dat de boete onterecht is, kun je bezwaar maken bij verkeersboete.nl.

Bezwaar maken via verkeersboete.nl

Als je denkt dat de boete onterecht is, kun je bezwaar maken bij verkeersboete.nl. Het is belangrijk om je bezwaarschrift snel in te dienen, want je hebt maar drie weken de tijd.

Via verkeersboete.nl kun je eenvoudig en snel bezwaar maken tegen een boete. Je vult simpelweg het online formulier in en je bezwaarschrift wordt direct naar de juiste instantie gestuurd. Je hoeft dus nooit meer naar een gemeentehuis of provinciehuis te gaan.

Verkeersboete.nl is een initiatief van Boetewijzer, een onafhankelijke boeteservice die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met het bezwaarproces. Wij weten precies hoe we jouw bezwaar moeten indienen en wat de kansen zijn op succes.

Je vult simpelweg het online formulier in en je bezwaarschrift wordt direct naar de juiste instantie gestuurd. Je hoeft dus nooit meer naar een gemeentehuis of provinciehuis te gaan.

Wij weten precies hoe we jouw bezwaar moeten indienen en wat de kansen zijn op succes.

Contact opnemen met verkeersboete.nl

Voor vragen over het Rode licht of verkeersboetes kun je contact opnemen met verkeersboete.nl. Wij helpen je graag verder!

Telefoon: 085 – 060 23 80

E-mail: info@verkeersboete.nl

Website: www.verkeersboete.nl