Renault1916v
Image default
Bedrijven

Geld verdienen met je zakelijke laadpaal

Elektrisch rijden heeft vele voordelen. Het is tegenwoordig goedkoper dan rijden op brandstof, het is beter voor het milieu én als bedrijf kun je zelfs geld verdienen aan een laadpaal. Hoe dát zit leg ik uit in deze blog.

Verduurzamen

Veel bedrijven zijn bezig met het maken van milieubewuste keuzes. Duurzame keuzes bereiden je bedrijf voor op de toekomst. In de komende jaren zullen er steeds meer elektrische auto’s bijkomen. Elektrisch rijden heeft nou eenmaal veel voordelen. Daar kun je als bedrijf vast op inspelen. Een zakelijke laadpaal is erg handig voor klanten én personeel.

Aanschaffen

Dankzij subsidies en andere fiscale voordelen is het aanschaffen van laadpalen zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt. De aanschaf van een zakelijke laadpaal kan gedeeltelijk worden afgetrokken van de winst, dit met fiscale voordelen als gevolg.

Verdienen

De aanschaf van een laadpaal is niet alleen aantrekkelijk door kortingen, je kunt zélfs geld verdienen met een zakelijke laadpaal. Dit is mogelijk omdat je een extra bedrag kunt rekenen voor externe gebruikers. De gebruikers die een laadsessie starten, betalen je een ingesteld tarief per kWh. Zo betalen bezoekers je geld om hun auto op te laden. Daarmee is de investering snel terugverdient. 

Enthousiast?

Ik snap dat je na het lezen van deze blog óók een zakelijke laadpaal wil. Ik raad je aan, om deze aan te schaffen bij een betrouwbaar bedrijf zoals Laadpaal Today. Zij adviseren je de juiste laadpaal voor jouw situatie én instaleren deze netjes. Ze vegen zélfs de stoep nog even aan. Liever een laadpaal thuis? Ook deze leveren en installeren zij.