Renault1916v
Image default
Vakantie

Uw collega’s beter leren kennen in een bijzondere groepsaccommodatie

De Westernboerderij is een bijzondere groepsaccommodatie en bij uitstek de beste plek om een bedrijfsuitje te organiseren. Te midden van de natuur is er geen afleiding voor de groep mogelijk, waardoor de focus volledig op het team ligt. De serene Veluwe is de locatie voor deze bijzondere groepsaccommodatie. Het doel van de dag kan door uzelf worden ingevuld. Zo zijn er beschikbare ruimtes om te vergaderen, maar er zijn ook andere mogelijkheden, zoals een bedrijfsuitje met overnachting.

Verschillende soorten activiteiten mogelijk

Na maanden zwoegen moet iedereen de ontspanning opzoeken en dat kunt u het beste doen met elkaar. De fraaie zalen bieden de perfecte gelegenheid om gezelligheid met elkaar op te zoeken. Een pubquiz, Wie is de wolf of Ik hou van Holland onder het genot van een hapje en een drankje zijn uiterst geschikt om eenieder op zijn gemak te laten voelen. Steekt u liever uw handen uit de mouwen? Dan is de Westernparty wellicht meer het type feestje voor u. De activiteiten, het eten en het drinken wordt voor u geregeld, en een ieder kan rustig zijn eigen gang gaan. Een festijn bij deze bijzondere groepsaccommodatie dat geheel in thema is aangepast.

Bedrijfsuitje met overnachting om nooit te vergeten

Naast de voorgenoemde gelegenheden is het ook mogelijk om uw team te laten komen voor een bindingsdag. Op deze dag zullen er meerdere activiteiten georganiseerd worden waarbij de woorden openstellen en vertrouwen key zijn. Samenwerken is noodzakelijk om verder te raken en op die manier kunt u uw eigen grenzen, maar ook die van uw collega’s, beter leren kennen. Wilt u net dat stapje verder gaan? Dan is het ook mogelijk om het programma aan te passen naar een bedrijfsuitje met overnachting. Door een dag teambuilding te veranderen in een daadkrachtig bedrijfsuitje met overnachting hoeft u zich geen zorgen meer te maken over wie er die avond naar huis moet rijden. Een kampvuur en een heldere sterrenhemel zijn alles wat u nodig heeft om het maximale te halen uit het uitje.