Renault1916v
Image default
Vakantie

Met een van de single reizen ga jij voor een top vakantie

Single reizen zijn een uitkomst voor iedereen die zin heeft in een onvergetelijke vakantie met gelijkgestemden. Als single kan het lastig zijn om een leuke vakantie te vinden of reis te boeken. Vaak betaal je dan extra voor een eenpersoonskamer of kun je niemand vinden die met jou mee op reis gaat. In dat geval is een reis met een groep singles de uitkomst. Op die manier heb je een gezellige vakantie, maar behoud je wel een gevoel van vrijheid. Er worden leuke activiteiten georganiseerd en er zijn excursies die je in groepsverband kunt doen. Maar wil je een dagje alleen op pad? Dan kan dat natuurlijk ook. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden van single reizen.

Alles mag, niets is verplicht

Een singlereis van One2gethertravel is een unieke ervaring. De hele reis is georganiseerd met de wensen en eisen van singles in het achterhoofd. Dat betekent dat je een reis op maat krijgt, waarin een gezellig vakantiegevoel gecombineerd wordt met voldoende vrijheid om je eigen plan te trekken. Van zomervakantie tot wintersport; single reizen zijn er in allerlei vormen en maten. Dat is ideaal, nietwaar?

Reizen voor jonge en oude singles – en voor alleenstaande ouders

Een van de grote voordelen van een singlereis is dat je op reis gaat met een grote groep andere singles. Genoeg gelegenheid om andere mensen te leren kennen dus. De groepen worden samengesteld uit mensen met overeenkomstige interesses en leeftijden. Er zijn speciale reizen voor jonge singles, voor singles van 50+, en voor alleenstaande ouders.

Trek op in groepsverband of ga er zelf op uit

Wat is jouw perfecte vakantie? Op singlereis geef je zelf invulling aan hoe je vakantie eruitziet. Jij kiest of je alleen op je kamer zit of dat je een kamer wilt delen met iemand anders. Op ieder moment kun je mee met de groep, maar wil je zelf op pad, dan heb je daar allee mogelijkheid voor. Kortom, het is de perfecte combinatie van vrijheid en gezelligheid. Wanneer boek jij jouw singlereis?

https://one2gethertravel.nl/