Renault1916v
Image default
Media

Studio QKLQ: mediaproductie met kippenvel

Wilt u een radiocommercial opnemen of een voice-over laten inspreken? Of heeft u behoefte aan een kwalitatief uitstekende bedrijfsvideo? Studio QKLQ vertaalt uw wensen in een pakkende mediaproductie die uw doelgroep raakt en in beweging brengt. Uw verhaal wordt geventileerd in een emotievolle audio- of videoproductie. Studio QLKQ is 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar, werkt snel en professioneel en hanteert opvallend scherpe tarieven. U wordt van de brainstormfase tot de eindproductie begeleid. De productie wordt en blijft uw eigendom.

Een stemactrice met een eigen geluid

Stemacteur is een vak dat wordt onderschat. Er wordt vanwege de voortgaande ontwikkeling van interactieve media steeds vaker naar een professionele stemacteur of stemactrice gezocht. Studio QKLQ werkt samen met talrijke voice-overs, die over een heldere toon, een perfecte intonatie en een stem met karakter beschikken. De juiste sound maakt of breekt een productie. Vandaar dat u een deskundige en ervaren stemacteur of stemactrice krijgt, die aansluit op het verhaal dat u wilt vertellen. U kunt uw specifieke wensen aangeven en/of het aanbod aan professionele voice-overs beluisteren.

Binnen zes dagen uw eigen muziekproductie

Zoekt u een goede en betaalbare muziek producent bij Amsterdam? Studio QKLQ uit Haarlem zorgt voor de perfecte opname, mix en mastering. Wij zijn uw partner bij het samenstellen van geschikte muzikanten en het arrangeren van de beste composities. Er worden dagelijks muziekproducties ontwikkeld voor tv- en radiocommercials, mobiele applicaties, bedrijfsvideo’s, artiestenrepertoire, documentaires en soundlogo’s. U heeft binnen zes dagen uw eigen muziekproductie, van pop tot klassiek. Zonder tussenkomst van Buma Stemra. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Studio QKLQ? Bel ons op (+31(0)23 369 09 99) of stuur een e-mail. U kunt er ook voor kiezen om u te laten terugbellen of direct via onze website Studioqklq.nl een offerte aanvragen.

https://www.studioqklq.nl/