Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Sonax producten voor auto detaillering

Bij auto detailing is het de kunst om je auto er net zo goed uit te laten zien als toen hij uit de fabriek kwam. Het bevat producten en technieken die overweldigend kunnen zijn voor iedereen die er geen ervaring mee heeft. Gelukkig zijn er tal van opties voor auto detaillering producten, zoals die van Sonax, die gemakkelijk te gebruiken zijn en je op de lange termijn geld kunnen besparen.

Sonax Premium Class Carnauba wax

Je kunt deze wax met de hand of met een machine aanbrengen. Het biedt een rijke, dikke beschermingslaag die maanden aanhoudt. Sonax Premium Class Carnauba Wax is ook gemakkelijk te verwijderen. Je kunt de auto gewonnen wassen met een washandschoen of spons als je klaar bent met het detailen. Als je op zoek bent naar iets eenvoudigs en betaalbaars, dan is dit de juiste keuze voor je.

Sonax Verfreiniger

De Sonax Paint Cleaner is een zachte maar effectieve manier om lichtgekleurde verfnevel, slijtplekken en watermerken van de buitenkant van je auto te verwijderen. Het is ook een effectieve reiniger voor wielen en wielkasten. Het kan worden gebruikt met een spons of microvezeldoek, maar misschien vind je het gebruik van een spuitfles het beste voor je. Spuit gewoon het oppervlak dat je wilt reinigen en veeg het vervolgens af met een schone microvezeldoek of washandschoen totdat vuil en vuil verdwenen zijn. Mogelijk moet je dit proces meer dan eens herhalen voordat al het overtollige vuil van de oppervlakken van je voertuig is verwijderd. Hierdoor heb je geen last van strepen of achtergebleven resten bij het later aanbrengen van wax.

Sonax Polymer Net Shield

Een afdichtmiddel op basis van polymeer dat de lak van de auto beschermt tegen vuil en vervuiling. Het voorkomt watervlekken en beschermt tegen vogelpoep. Het is gemakkelijk aan te brengen en kan worden gebruikt op alle soorten verf afwerkingen. Het is ook een geweldige optie voor diegenen die hun voertuig in één eenvoudige stap willen reinigen en beschermen. Het product wordt geleverd met alles wat je nodig hebt, inclusief applicatie borstels en microvezeldoekjes.

Sonax Velgenreiniger met volledig effect

De Sonax Full Effect Wheel Cleaner is een professioneel product dat remstof, vuil en aanslag van je wielen en velgen verwijdert. Dit product is veilig voor alle soorten wielen en velgen. De formule is gemakkelijk aan te brengen, laat een glanzende finish achter na het drogen en bevat geen agressieve chemicaliën of bijtende zuren. Het wordt zelfs geleverd met een sponsapplicator, zodat je de reiniger rechtstreeks op je wiel kunt aanbrengen zonder een borstel of handdoek te gebruiken.