Renault1916v
Image default
Eten en drinken

Smaakvolle gerechten in het restaurant in Nuland

Steeds meer mensen bezoeken het restaurant van Xie Xie in Nuland. En dat is helemaal niet zo vreemd. U bent hier verzekerd van diverse smaakvolle gerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van diverse Aziatische wok gerechten? Een Europees en een Aziatisch buffet waar u onbeperkt van kan genieten? Of overheerlijke sushi? Heeft u na uw diner nog trek in een toetje? Dan kunt u bij Xie Xie ook kiezen uit diverse luxe huisgemaakte desserts, zoals een chocoladefontein en een grande desserts buffet. En eet u liever thuis? Dan kunt u bij dit restaurant ook Chinees eten afhalen in de regio van Rosmalen.

Voor een scherpe prijs uit eten in het restaurant in Nuland

Wanneer komt u een keer langs? En met hoeveel personen? U bent altijd verzekerd van een scherpe prijs uit eten in het restaurant in Nuland. Op maandag, woensdag en donderdag bent u bij de Chinees nabij Rosmalen € 27,50 kwijt als u tussen 16:00 – 22:00 komt eten. Op vrijdag en zaterdag betaalt u € 29,50 en op zondagen en feestdagen € 29,50. Voor uw zoon, dochter of kleinkind betaalt u € 2,20 per levensjaar. All-in cuisine, afhaal en catering en all you can eat & drink, dat is wat u kunt verwachten. Boek uw tafel en geniet met uw partner of het hele gezin!

In het restaurant in Nuland staat beleving centraal

Het achterliggende principe van draait om ervaring. Bij eten draait het om proeven. Hoe meer er geproefd kan worden, hoe rijker de ervaring. Van Oriëntaals tot Nederlands, van kaasplateau tot chocoladefontein. U beleeft het allemaal bij Xie Xie in een ongedwongen sfeer. Wanneer komt u Chinees eten in het restaurant in Nuland, niet ver van Rosmalen? U betaalt voor een vast bedrag voor het door u aangegeven arrangement. Onbeperkt genieten van verschillende wereldkeukens inclusief frisdranken, bier, huiswijnen, koffie, thee en luxe huisgemaakte desserts. U heeft al een 2 uur arrangement tegen een zeer aantrekkelijk tarief.