Renault1916v
Image default
Eten en drinken

Met een groentebox ga je voor lokaal

Fruit is op zijn lekkerst wanneer het vers van het land komt. Van fruit dat afkomstig is van een lokale boerderij geniet je het meest. En het is nog eens goed voor het milieu ook. Het fruit hoeft immers geen lange tocht af te leggen voordat het in je fruitmand ligt. Er is echter één klein nadeel: wanneer je een druk bestaan hebt, kan het lastig zijn om de tijd te vinden om zelf vers fruit te halen. Dankzij De Verse Verleiding is er nu een oplossing voor dit probleem.

Altijd verse groenten en fruit in huis dankzij de groentebox

Vind jij het belangrijk om altijd vers fruit en verse groenten in huis te hebben? Maar kun je de tijd niet vinden om langs de boer of lokale markt te rijden? Dan is de groentebox van De Verse Verleiding een echte uitkomst voor jou. De box wordt thuisbezorgd wanneer jij dat wilt. Je kiest zelf welke soorten groenten en fruit er in de box moeten zitten.

Welke groenten en fruit moeten er in jouw groentebox zitten?

Het fijne aan een groentebox is dat je hem helemaal zelf kunt samenstellen. En je kunt steeds weer voor iets anders gaan. Je hebt hierbij de keuze uit talloze verschillende groente en fruit. Kies je voor lokaal en Hollands met traditionele groente en fruit van eigen bodem? Of ga je voor exotisch, bijvoorbeeld met alfalfa of Romanesco? Kies steeds weer helemaal zelf welke groente je in je groentebox wilt ontvangen.

Weet jij al welke gerechten je wilt gaan maken met de groentebox?

Door verse groenten en fruit te gebruiken, zet je steeds weer de lekkerste maaltijden op tafel. Kun je hiervoor wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk dan zeker eens de recepten die op de website van De Verse Verleiding staan. Dan heb jij meteen volop inspiratie om steeds weer de lekkerste en leukste recepten klaar te maken.